Holivudska glumica
19

Drew Barrymore fotografijom bez šminke proslavila rođendan: Ovako izgleda 47

N. O.
Drew Barrymore (Foto: Instagram)
Drew Barrymore (Foto: Instagram)
Drew Barrymore je svoj rođendan odlučila proslaviti objavom fotografije na kojoj pozira u potpunosti bez šminke, a prirodno izdanje kratko je opisala rečenicom da tako izgleda 47 godina.

Glumica, koja se približava šestoj deceniji života, pozirajući bez šminke za rođendanski selfie pokazala je prirodnu ljepotu uz tek pokoju vidljivu boru.

"Ovo je 47", napisala je ona u opisu fotografije na Instagramu.

Zvijezda filma "Never Been Kissed" ponosno slavi 47. godinu, u aprilu 2021. je ispričala zašto nikada nije lagala o svojim godinama.

"Mislim da se nisam mogla izvući s tim", našalila se u svom segmentu "Dear Drew" na Entertainment Tonight.

"Nikad nisam išla na sastanak naslijepo i nikada nisam lagala o svojim godinama... To je nešto što nikad nisam morala raditi", priznala je tom prilikom.

Među prvima koji su glumici čestitali rođendan bila je njena kolegica i bliska prijateljica Reese Witherspoon, koja je u komentaru podijelila posebnu poruku napisavši: "Sretan ti rođendan, magično stvorenje! Volim te, uvijek jesam, uvijek hoću".

Barrymore na televiziji CBS vodi jutarnji program, a nedavno je otvoreno govorila o svojoj borbi s ovisnošću od alkohola, koja ju je pratila od početka karijere.