Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova djeca vise nemaju kad ni biti djeca.
Ovo je za nijansu blaze od djecije pornografije, a posljedice mogu biti jednako grozne. Pustite djecu da budu djeca. Pustite ih da budu bezbrizni i uzivaju u djetinjstvu, idioti maloumni.
E jbg?
dobar dan, dobro jutro!
a di si, ba?
PRIKAŽI ODGOVORE (52)
Slatko ali za malu djecu Jadno
Slatkisi... Pa nema nista lose u tome da mama fashionistica lijepo i moderno odjeva svoje djete, ja sam ZA :)
izgledaju ko mali ljudi, sablasno
a gdje je ono .... : pravimo bunkerčiće iza zgrade...lopta...izmišljene priče...smjeh...ono rumenilo u licu mrvici malenoj kad izađe da se igra ? (ako uopšte izađe realno? Hm...kompjuter i iskomplexirani roditelji su učinili svoje...Tipa ovoga...pretvorili ih u male ljude..pomalo creepy-jezivo.. .Tuga je što umjesto onog vazduha, djeca poprimila boju zidova... AkoBogda kad ja budem svoje odgajala to će biti drugačije..a ovo..nemam riječi...
Jeli moguce da je ostalo jos osoba koji normalno razmisljaju na ovom dunjaluku. Samo Bog zna gdje su
...oni neznaju za igru i zabavu... kad odrastu i njih njihova djeca budu pitala kako je vama bilo djetinostvo oni ce reci:"...pa bio sam vjesalica za mamu." :( sad je vrijeme da budu bezbrizni i nestasni a ne da budu modeli a sta znate ko sjedi za drugim kompjuterom mozda neki perverznjak koji slini nad ovakvim slikama...
i ja sam... :)))) baci pogled
Taman si nam falio, bilo je ludo, bole me noge...ne mogu da spavam:)) kako si mi?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Djecica su pravi slatkisi, sta njihovi roditelji rade sa njima, to je do njih a ne do nas.
evo nas kod đece...
dođe li, hadžihanuma?
PRIKAŽI ODGOVORE (90)
mogu slobodno reci da su ovi roditelji jako napaceni ljudi... za mene je ovo mucenje djece. imace kada da se modiraju. a i ovako napaceni roditelji od malena djecu uce da cijene pogresne stvari, da sude o ljudima po odjeci i slicno Pustite djecu da budu djeca!
A tek one kojekakve rijaliti emisije američke, kao npr. Mame plesača što se emituje na FOX-u...pa koji *** ?
I danas odma polude neke mame ako im se dijete ubrlja ili isprlja pa dijete je dijete !
Sad od malena uči dijete da je bitnije da si lijepa i slatka nego da li ti je odjeća udobna. Modno obaliještena 15-tomjesečnakinja, mindfuck.
Roditelji kreteni...
Slatki su, ali ne radite to djeci, pustite ih da sami odaberu!
Roditelji lijece svoje komplexe vise vrijednosti cak i na sopstvenoj djeci...
Ngog, nije vise, vec nize vrijednosti. Ali kako god, jasno je sta je pisac htio da kaze, iako je pogrijesio u sustini :), i u poptunosti se slazem s tobom..