Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao užasa. U Bingu na kasi sve i jedna je ljepša.
Bravo za komentar
Gdje je taj Bingo?
Nema vise prirodne ljepotee, na zalost
Ruzno je komentarisati tudji izgled, ali bas je papankica.
Jel bilo konkurencije? :(
...zato nam je sa svojih 19 godina duboke poruke poslala....Spremaj guzove za Vlašića i tišu.Nisi ti pobijedila zato sto si najljepša, nego zato sto je to neko bas tako htio.Hebi ga...Takav je zivot.
Pa.. imamo ljespih ja msm al haj
Posto imamo miss earth, izgleda treba da se selimo van earth pa da ovo vise ne gledamo...ako vam je ovo najljepsa zena u bosni onda ja danas kroz grad nisam vidio 2 ljepse..Ucinilo mi se
Ista ona iz emisije "Zvezda na dan" što je rekla da je himna Srbija Svetsava. 🥴🤮
jeli ovo sad miss bosne, kakav earth?
Dajana meni si vrlo ljepa i po izgledu mi se mnogo svidzas.. ovi koji komentarisu zive u zabludi.. jedna u 20 cura (u istim godinam) ima taku ljepotu a ne svaka trece u bingu.. nek pogledaju bolje sljedeci put.
sao roma babo babo
OVA KLEMPAVA 😂😂😂😂
Pa svaki put negativni komentari, a zene u kuci vam imaju po 100 kila
Niti ste napisali visinu pa ni kilograme!Zena, sudeci po fotografijama mora smrsati 10kg. Drugacije se nasminkati i odjenuti. Bijela haljina je tragicna i dobro kisch!
Fake agent , fake taxi , casting audition 80% riba za klasu jace od ove.Realni domet joj je neki slovenacki shooting sa pimparom u ustima
oo Bože iz kojeg li ih kamenjara samo izvlače
Ovo miss?!?! Dragi Tito ustani da ja legnem.