Stiže 5. marta
10

Bruno Mars u saradnji sa brendom Lacoste lansira svoju prvu modnu liniju

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Američki pjevač Bruno Mars u saradnji sa francuskim brendom Lacoste pripremio je svoju prvu modnu liniju naziva "Lacoste x Ricky Regal" koja izlazi 5. marta.

Kolekcija je inspirisana "žudnjom za životom i poduzetničkim dodirom", prenosi Fashion United. A Lacoste je u saopćenju za javnost iznio da ova saradnja povezuje Marsovu zagonetnu ličnost i prepoznatljiv stil sa kombinacijom sporta i luksuza francuske modne marke.

Modnu kolekciju je Mars dizajnirao koristeći svoj "dizajnerski alter ego", imena "Ricky Regal", što je inspirisalo i sam naziv kolekcije.

Mars je za Vogue izjavio da je "sanjao Rickyja Regala, izuzetno modno naprednog čovjeka sa okom za dizajn", što mu je pomoglo u kreiranju komada iz kolekcije.

Modnu liniju "Lacoste x Ricky Regal" francuski brend opisuje kao „svakodnevni sportski luksuz“ koja sadrži niz odjeće, obuće i dodataka za muškarce i žene.

Prva Marsova modna linija lansirat će se 5. marta putem globalne mreže od 18 ekskluzivnih prodavača, a bit će dostupna od 8. marta u odabranim Lacoste buticima te na njihovoj web stranici.