Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha kretena. Kad mislim da sam svaki kretenizam pročito oni smisle nešta novo. Čuj neko bira najljepšu šahistkinju, zemljo otvori se.
Žena šta god da ostvari na bilo kojem polju u životu nije dovoljno i tako se uvijek mora pomiriti s kojekakvim dokvalifikacijama u sferi ljepote, fotogeničnosti, omalovažavajućeg reklamiranja besmislenih proizvoda i sl. :)
Da grupa žena napusti civilizaciju i ode živjet u Sibir, uletio bi neki fotograf i napravio slike, a onda bi neka budala organizovala izbor za najljepšu pobjegulju u Sibiru. Nema ovde pomoći.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
udaj se za mene i napravi najbolji potez u karijeri
Pa ona zna saha igrat, ne ide dama za konja nikad :-D Sala mala!
Lovac na kraljicu pa sta bude.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a koja misica igra najbolje sah ?
Je li dosta vise? XD
Toliko dobro igra šaha da je najljepša šahistkinja :)
sonja matiraj me....
Koga briga kako izgleda kad igra ŠAH , pitanje je rezultati ?
Ne svadjajte se, tesko se ovdje odluciti. Ruskinje u p i po. Ja ni jednoj ne bi oprostio, cak ni onoj zamotanoj slatkoj gari u zacelju :).
Od kad je šah sport?
Ma ova Ruskinja naj***zovnija :D
eto sad ko i zene igraju sah.. sto nemogu ovo glumljenje modernosti... dajem glavu da nijedna ova zena nemoze pobjediti prave sahiste samo su ih primili eto ko da se popuni neka kvota da ne kazu sovinisti il nesto a zna se dobro da zene nikad nisu znale igrat saha (pogledajte istrazivanja malo proguglajte). nije to nikakav sovinizam jednostavno ove igre nisu za zene i gotovo
Najljepsa pokerasica na svijetu hrvatica, ali rodjena u Bosni i Hercegovini, cini mi se Bosanskoj krupi :)
Lijepsa je Merjem mansur is Emirata
ajd ne zajebaji..
sto? pa googlaj joj ime i vidi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šah-Mat
Nasa mudrica :) Mozda malo vise vijesti o njoj, tipa kako je igrala i koje plasmane postize (medijski pokriti), a ne da li je lijepa.. lijepa je kakva god. Nasa je!
Ako je pametna to ne znači da je žena ružna i obratno .jedno veliko bravo za sanju dedijer
A svi znamo da je ljepota najvažnija u šahu.