Proslavljena manekenka
73

Bosanka Milena Tunguz plijeni pažnju elegantnim izgledom: Ovo ću pokazati svojoj unučadi

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Manekenka Milena Tunguz, koja je porijeklom iz Banje Luke, plijeni pažnju elegantnim izgledom.
Nedavno je na Instagramu podijelila video i fotografije snimljene u Beogradu. Nosila je maramu oko vrata, sako, košulju, šorc i kaubojke. Odlučila se za jednostavnu šminku te frizurom sa šiškama.

"Ovo ću pokazati svojoj unučadi", navela je u opisu.

Ona je 2017. godine predstavljala Bosnu i Hercegovinu na takmičenju World Top Model. Osvojila je četvrto mjesto. Odluku o Mileninom angažmanu donijeli su italijanski modni skauti agencije Major Model Management' koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

"Cilj nam je bio pobjeda, ali sam svakako zadovoljna jer sam ostvarila zavidan rezultat. Ja sam inače vrijedna i ambiciozna osoba koja kada počne raditi nešto ne odustaje i tjera to do kraja. Za četiri godine karijere postigla sam odlične rezultate i mogu reći da sam ponosna na sebe, ali uskoro očekujte još", rekla je ranije u intervjuu za Klix.ba.

Podsjećamo, Milena je nedavno privukla pažnju građana Beograda zato što je hodala ulicama s natpisom "Tražim muža". Na TikToku je dobila mnogo komentara, a nakon toga je podijelila drugi snmimak u kojoj je prolaznik poručio da joj ne treba muž nego anđeo.