Krema za čvršće grudi
0

Boob Tube pravi hit među ženama

Sarajevo-x.com
Boob Tube, krema napravljena za obnovu kožu mlade majke, postala je vrlo tražena među ženama koje su tek rodile, a pogotovo nakon što su za njom poludile i slavne ličnosti koje na taj način žele osigurati da im grudi i dalje budu u dobroj formi.

Krema koja je namijenjena prvenstveno majkama koje žele brzo vratiti prijašnju liniju, sad je postala apsolutni hit i među ženama koje nastoje podići opuštene grudi, piše Daily Telegraph.

Ovaj "wonderbra u tubi" koristi i jedna od najljepših glumica mlađe generacije Jessica Alba (28), koja Boob Tube koristi otkako je rodila kćerkicu Honor prošle godine. Iako još nisu majke, u ovu kremu se uzdaju i glumice Sienna Miller i Kirsten Dunst, koje su također oduševljene njenim učinkom na grudi.

Međutim, vijest o svemogućem Boob Tubeu brzo se raširila među ženama iz cijelog svijeta, tako da je britanski trgovački lanac Debenhams, koji prodavnice ima u cijelom svijetu, ostao bez zaliha ove kreme, pa su bili prisiljeni naručiti duplu količinu od prijašnje.

Sian Sutherland, osnivač Mama Mio, brenda koji stoji iza kreme Boob Tube, kaže da ništa drugo nisu mogli ni očekivati od prodaje, budući da "kad nešto ima takav odličan učinak, pohvalne riječi se brzo šire."

Stručnjaci tvrde da je krema toliko popularna, jer pomaže učvrščivanju kože nakon jedne sedmice korištenja.