Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kupanje jednom godišnje ima isti efekat...sjećam se "vazdušnih džepova" u prekrcanoj trici...
jos besplatno...
Takvima uvijek treba ustupiti mjesto za sjedenje. Ako to ne uradis,ispruzice ruku da se uhvate za drzac i...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod nas treba izmisliti bodljikavi dzep i bodljikavu torbicu i to sa strujom, pa kada uvuku lopovsku ruku ,da zazali sto ga je majka rodila.
vidi lopva sto daju minuse , doci doci ce i vas kraj
dobro protiv dzeparosa, :D
Obuces ovo na našoj teritoriji, zakoči autobus ili tramvaj , ljudi se nabodu na tebe, pola ih mrtvo , svi u hitnoj zaglave osim tebe.Tebi lijepo, imaš prsluk :3
Dolаzi prodаvаč usisivаčа kod bаbe nа vrаtа… Evo, imаmo nove… Nemаm jа pаrа, sinko! Mа, sаmo mаlа demonstrаcijа… Uđe on i iz kese istrese gomilu bаlege bаbi nа tepih. Ako usisivаč ovo ne pokupi do zаdnje mrve, jа ću to dа pojedem! E Bogа mi hoćeš, sinko, meni juče isključili struju!
Naslikao Suljo svoju prvu sliku, pa je donio u galeriju. Gleda vlasnik galerije i kaže: - Nije loša, a kako se zove? - Mujo u Zenici. - A ko je ova gola žena na slici? - Fata. - A ovaj goli muškarac pored nje? - Huso. - Pa, dobro gdje je Mujo? - Pa u Zenici !!!
Hebo je jez
Ovo je bas orginalno.svaka ti cas kosoka
kineska gamad
Dovoljno je dezodorans izbaciti iz upotreba. Isti je efekat. Samo još ljepše izgledate ovo je bljak.
protiv perverznih u tramvajima
Nazolost ovaj prsluk ne bi imao velikog efekta u sarajevskom gradskom saobracaju. Nase penzionere ni rafalna paljba iz onog 50. cal mitraljeza ne moze zaustaviti.
Kad hajro udje u bus naoruzan friskim smradom na bijeli luk u 8 ujutru tad sam izlazis iz busa....
Prejako :)
sta ba,da nekome oko izbije sa ovim,ova bi bez bubrega ostala za 10 min. voznje busom,ili tramvajem
a tjera li i GRAS- ove revizore?