Nekadašnja Miss turizma
114

Bh. manekenka Iman Karović odmara u Trogiru, pokazala kako izgleda i bez šminke

Klix.ba
Iman Karović (Foto: Instagram)
Iman Karović (Foto: Instagram)
Poznata bh. manekenka Iman Karović danas je svoje pratioce počastila fotografijama u kojima pozira u kupaćem kostimu, ali i fotografijom na kojoj pozira bez šminke.

Osim što je manekenka, Iman Karović je i influenserka koja redovno dijeli sadržaje na svom Instagram profilu. Tako je ovaj put odlučila podijeliti fotografije u kojima pozira u hotelu Brown Beach House Croatia koji se nalazi u Trogiru.

Bh. manekenka izabrala je bijelu kombinaciju, gdje je bijeli kupaći kostim upotpunila bijelim sunčanim naočalama i kratkim bijelim pareom.

Na nekoliko fotografija pokazala je i kako izgledaju prostorije ovog luksuznog hotela u Hrvatskoj, ali i svoje, nešto opuštenije izdanje u bademantilu i bez šminke.

Podsjećamo, ova manekenka iz Sarajeva 2015. godine bila je Miss turizma Bosne i Hercegovine koja je ujedno predstavljala BiH na takmičenju za Miss svijeta u Kuala Lumpuru u Maleziji, a jedan od posljednjih angažmana na kojem je sudjelovala je snimanje spota za pjesmu "Lice" sarajevskog benda Sunday Stories.