Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosni smo na tebe i tvoju ljepotu draga nasa Ana.
Svaka ti cast ljepotice, hem si lijeoa hem si pametna, nisi zatrovana nacionalizmom, tako se voli i brani drzava, zelim ti lijep i dug zivot pun uspjeha da i dalje imas ljubavi prema svojoj drzavi i narodu. Ljepotico draga blago majci koja te rodila i odgojila.
Bravo Ana, bravo i ti Marija! 👍👏👏
Radila nos i usne. Nažalost. A zgodna je.
Svaka cast. Zar je to toliko tesko moje komsije. Vjerujte u sta god hocete ali Bosnu I Hercegovinu.svoju zemlju I drzavu Ili cijenite sa postovanjem ili se jebhite tamo po kosiluku
Prekrasna Hrvatica i prekrasno hrvatsko ime Ana Marija. 🥰
Čuj hrvatsko a da nije možda Špansko, talijansko, njemačko, meksičko, itd pa i bosansko? Meni nije bas nešto lijepo ali o ukusima se ne raspravlja.
Bravo želim ti uspjeh u karijeri
Svaka ti cast
Na obali ga ti draga njezno popusis ooo oo malo cemo da se kupamo ocemo oo malo da se suncamo
Volimo te Ane srcom i dusom ♥️
Volimo te Ane srcom i dusom ♥️
Pravi BiH patriota,bravo mala
Bila miss CRO
Ona je bonbaaaa!?
cuj najljepsa?! ana mirjana racanovic je za ovu sofia vergara!
Uhhh što bi ja ovo yebo.
Prava zastava Bosne i Hercegovine je 1992 Republike Bosne i Hercegovine, a ovo je samo zastava nametnuta od strane onih kojima odgovara ova. Lp
Ana hajde što si bomba, al što si i pametna. Bravo curo...