Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vole da gledaju, a nitko ne bi da mu se zena ovako oblaci😂
@fbUser1603442019 ja bi
A gdje ce zene to danas nosati, samo mi recite ?😂😅🙈S guza na guz citav dan po kuci sa djecom, skolom i poslom ! Policijski u 23 h taman kad bi se ove haljine i trebale nosati, a o ogrsnicenim okupljanjima da ni ne govorim, smanjenom budzetu za nesto sto nemas gdje nosati itd. itd. Budimo realni najvise nam trebaju trenerke i priglavke sad.
@Jojoba pa to sto ti imas djecu, osjecas se staro i zapostavljeno, te u priglavkama tabanas, nije bas svaciji izbor ili iskustvo. Ima zivota i poslije priglavki bejbe. Nego, de ti sve to malo batali i dotjeraj se.. Izvini, mozda sam sve malo "ljutito" rekla, al mislim da ti ne bi skodilo da sve malo skines s k.... . Godilo bi ti sigurna sam..Tvojim najbilizm ne bi nazalost :D
Pobjeze joj kuk
A ostale kolekcije su bile za...??
Sve u korak sa vremenom jer ovdje samouvjerene zene se izgleda bore sa golotinjom, plasticnim operacijama da sve lice jedna na drugu, sumnjivim velikim zaradama koje zele preko noci, a ne pamecu. Poruka za ove novokomponovane samouvjerene zene....eto vam Srbija i rijalitiji i u toj novoj kolekciji i tamo se “dicite” tom kvazi samouvjerenoscu.
Vidim komentira puno ‘muskaraca’. Nemojte bit ljubomorni sto su vase zene krivih noseva malih guzova obucene ko da su ostale u 80ima. Zato vam i treba 2 sata da vam se digne i da svrsite, nece pa nece
Ne da mi se citat komentare. Ova zena zna sivati i to tako da naglasi zensku senstvenost. Mnogi dizajneri danas na Balkanu i u Bosni pojma nemaju o sivanju pa kao ‘dizajniraju’ vrece krumpira za zene. Ova zena zna zanat sto je rijedak slucaj u bilo kojem profesionalnom podrucju.
Adela, jesi li to ti?
@architect nije adela. A nije ni balkan ni bosna hvala bogu. Daleko, dalekooooo srce mi nije istaloooo. Malo navratim da vidim kako se pracakate u mulju
ima velike oci...evo jaran primjetio
Nabijem ja te samouvjerene žene
@Timonipumba25 nabiju i one tebe
Nikad nisam razumeo kom muskarcu moze biti lepa zena bez grudi i bez grama sala na sebi....nikad.....mozda jedino pritajenim homicima.......
Konacno nešto bez golotinje. Cijenim intelekt ove mlade umjetnice. Definitvno, njezin stas i karakter nam govore da se ovdje radi o impozantnom stilu iz doba Neoklasicizma. Samo naprijed.
Sve ove nase dizajnerice su escort dame, kakva moda kod nas, ne bi za kifle imala
Dobra kolekcija Adela, samo naprijed.
Ovoj bi na prdari pozavidjela i Kim Kardashian
Livergy roba iz Njemacke.🤪
Zgodna je djevojka, ima samopouzdanja, ali sve jako vulgarno izgleda...narocito kupaci kostimi na njenom instagramu. Ne dopada mi se.
Ova lafo samouvjerena a veće ja sise imam 🤣