Moda i ljepota
32

Bamboo je neodoljivi ženstveni miris za modernu i svestranu ženu

Klix.ba
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Danas je u Sarajevu novinarima predstavljen novitet iz parfemske linije Gucci.

Bambus - snažan i graciozan, jedan od najprepoznatljivijih kultnih elemenata Gucci dizajna sada je utkan u novi miris koji oslikava Gucci ženu današnjice. Bambus uspijeva u ekstremnim uvjetima. U stanju je izdržati snagu uragana, a izdržljiv je poput čelika. Vitak i elegantan, bambus se uzdiže nad ostalom vegetacijom. Moderna Gucci žena dijeli iste karakteristike. Ona balansira snagu i samopouzdanje s njoj urođenom ženstvenošću i stavom. Senzualna je, ali moćna i dominantna, ona se savija, ali se ne da razbiti. Kao i bambus, puna je vitalnosti, prilagodljiva i suočava se sa životnim promjenama s lakoćom. Vlasnica neponovljive ženstvene snage, ona je čarobna mješavina mnogih dimenzija ličnosti.

Gucci Bamboo je nježan i intenzivan u isto vrijeme, Gucci drvenaste i tople note vibriraju kroz srce i bazu. Duboka sandalovina, opojna Tahiti vanilija i jedinstvena siva ambra predstavljaju komplementarni kontrast urođenoj ženstvenosti u egzotičnim cvjetnim notama Kazablanka ljiljana, cvijeta naranče i delikatnog Ylang Ylanga.

Simbol snage u kombinaciji sa seksipilom. Intrigantno lijepa i senzualna, zvijezda u usponu Gal Gadot, novo je lice Gucci Bamboo kampanje.

Novi miris crpi svoju inspiraciju iz simbolike i snage Bambusa - graciozna kombinacija snage i ženstvenosti koja je privlačna ženama današnjice.