Zabavna izolacija
15

Australska plesačica u karantinu napravila kreativne outfite od papirnih kesa

Dž. L.
Foto: Instagram Ashleigh Perrie
Foto: Instagram Ashleigh Perrie
Australska plesačica Ashleigh Perrie koja inače radi na kruzeru MS Zaadam proteklih dana oduševila je korisnike interneta svojim nevjerovatnim odjevnim kombinacijama koje je napravila od papirnih vrećica.

Njen brod trebao je putovati Antarktikom, pa sve do Južne Amerike, dok bi Perrie radila ono što najviše voli - plesala. Ipak, pandemija koronavirusa itekako je promijenila ovo putovanje.

Nakon 60-dnevnog zastoja u moru, Perrie se konačno uspjela iskrcati u Nizozemskoj i odletjeti do Australije, nazad u svoj rodni grad Perth gdje je morala biti u karantinu u hotelskoj sobi još 14 dana.

Kako bi održala svoj um aktivnim i angažiranim u ovo vrijeme, Perrie se odlučila biti kreativna.

Svakog dana osoblje hotela dostavljalo joj je tri obroka u papirnim vrećicama. Poslije nekoliko dana, skupila je hrpu vrećica i počela izrađivati outfite od njih.

"Inače sam kreativna osoba, volim se baviti umjetnošću i malo sam studirala umjetnost. Očito imamo mnogo toga zajedničkog svi mi koji se bavimo plesom, glumom i kostimiranjem", kazala je Perrie te dodala da su joj papirnate vrećice koje su stalno dolazile do nje zaista bile inspiracija.

Karantin u svakom slučaju nije bio lak, kaže Perrie, ali je barem na ovakav način bio kreativan i zabavan.