Bh. manekenka
32

Atraktivna Ana Marija Jurišić počastila pratitelje fotografijom s plaže i dobila pohvale

Klix.ba
Manekenka Ana Marija Jurišić počastila je pratitelje na društvenim mrežama fotografijom s plaže u Meksiku i dobila pohvale.
"Uvijek lijepa", "najljepša", "fenomenalna žena", samo su neki od komentara. Ona je tokom bogate karijere imala priliku sarađivati s brojnim poznatim brendovima, među kojima su Victoria's Secret i Chanel.

Prije osam godina pobijedila je na prestižnom modnom takmičenju "No1 Model of the World", a onda postala Miss Earth Hrvatske. Bila je i ambasadorica zaštite životne okoline.

"Ovo mi mnogo znači jer je u takmičenje posvećeno ekologiji i imam priliku da pokažemo da nije bitna samo ljepota, već žene trebaju da budu pametne edukovane", kazala je tada za Klix.ba.

Nedavno je za naš portal otkrila i kako izgleda njen radni dan.

"Radni dan nekada mi počinje u 5 ujutro. Budim se, tuširam, pijem kafu i odlazim na snimanje. Naravno bez šminke i čiste kose. Tu me čekaju stilista, šminker, frizer, fotografi, ukratko tim ljudi. Nakon frizure i šminke ide presvlačenje, a onda je sve do mene i fotografa. Nekada znam presvući po 40 kombinacija, možda i više. Zna biti jako naporno, ali ja to volim i ne žalim se", otkrila je.

Angažmani u Americi otvorili su joj brojna vrata, a ne skriva kako joj je san tamo nastaviti sa svojom karijerom.

"Amerika je definitivno zemlja u kojoj se može graditi karijera modela. Svako najviše voli biti kući jer se tu osjećamo sigurno i ispunjeno, okruženi ljudima koje volimo, ali da bismo napravili nešto moramo biti spremni izaći iz zone komfora i pokušati nove stvari, uvijek raditi na sebi i biti uporni. Onda će sigurno rezultat biti vidljiv", navela je.