Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhvatim je za koku u ruci dusko dugousko...
buba crnogorac s ledja trandzu misleci da je treba.I u jednom momentu ga uhvati dolje kad ono chundara. Kaze crnogorac: Auuu jadna jel te ja ovo probi nesretnice.
@fixator dobar, odlican
Moze nam se svidjati moze nam se ne svidjati... Andreja fura svoj zivot i koliko mi se cini dosta je uspjesna. Kapa dolje, osobama u takvoj situaciji sigurno nije lagan zivot, pogotovo u generalno maloumnoj sredini kao sto je nasa - zato veliki respect od mene i naklon.
Nisam ljubitelj trandzi, ali ima ih koji jesu. Svakom svoje, i svi sretni. Samo naprijed i sa srecom u karijeri!
pa cekajte ljudi zar ovaj nije bio Andrej nema ni godina ?
ko o cemu, klix o p......
zanimljiva osoba..........
Je*** on meni svoju mater bolesnu ;/ cccc . Koji debill
Pozirao-la. :)
nije bolest sve što boli...
pa šta sad sa ovo možeš li staviti ili ćeš primiti
Zakon akcije i reakcije...
Kud ide ovaj svijet? Čuj transgender, i tako nešto promoviše zapad i kao treba da bude normalno. Zvuči grubo, ali takvih se treba odmah riješiti, i to sa smrtnom kaznom.