Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoj pogledajte dio spotova i zabezeknut ćete se koliko se promovira šejtanluk, ove bradavice su najmanji problem kod ove kobiletine poremećene
E, super si mi ideju dao. Hvala!
Bradavice pokazala, mozak jos nije.
Kako je grdna !!
Samo sto nisu počele otkrivati i dole da ima se vidi. Pocele su, ali ne toliko.
Ovako se desava kada pod navodnicima ugrozeni narodi uzmu fursata..Cisti primjer ponasanja afroamerikanaca a imamo i primjer jevreja pod okriljem holokausta sad rade dva puta gore nego sto su oni dozivjeli..Pouka iz ovakvih primjera je ocigledna,samo sto na zalost vecina svijeta nece progledati nikada..jer je globalno pogubljeni u prevelikom dopustenju prava i slobode...
Ja cuda velikoga u Sosomo Gomorko Pedofilijskoj zemlji.
Ko je ne poznaje.Ovu satanisti iluminati drze u saci.Rade joj sta pozele.Cesto je maskiraju kao sotonu i takva pravi koncerte.
Ni tetovaze ni bradavice nisu prave. Raja se bas loze.
Prvo nisu bradavice nego areole bradavica. Ali sto je puno vaznije 'Vucijak' joj se providi.
Ispada da je 'cuko' manji problem. Utrka koja će više pokazati već viđene varijacije na temu. Hairy ili shaved.
Pokazala je ona izgleda i "donji dio"... Al ne bi je niko objavio da se nije obukla ovako vulgarno.. to ti je taj njihov zivot... Jadni li su.. imaju pare i nista vise..
Tops! Nigerska posla, ko nasi ganci...
Brdavica ko čajni kolutić
Ova je pravi uzor djevojkama...
Ko felge od fice
Ovo isto kao da su cirevi a ne bradavice