Jednostavno i efektno
66

Aleksandra Radović malom promjenom postigla savršen izgled i dobila brojne komplimente

I. S.
Foto: Instagram/alexandradovic
Foto: Instagram/alexandradovic
Srbijanska pjevačica Aleksandra Radović odlučila se za malu promjenu izgleda te dobila brojne komplimente na društvenim mrežama.

Naime, odlučila je promijeniti frizuru, tj. ošišati šiške. Ona se jučer pojavila na jednom prijemu u luksuznom hotelu u Crnoj Gori. Za ovu priliiku odabrala je kreaciju modnog brenda Lavani. Neki pratitelji su je čak uporedili s Monicom Bellucci.

"Haljina prelijepa, a Aleksandra nikad ljepša", "Kakva diva! Ovo je za Vogue", "Prelijepa je s novom bojom i šiškama", "Pomislih Monica Bellucci", neki su od komentara na Instagramu.

Aleksandra je nedavno otkrila kako održava svoj besprijekorni izgled.

"Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma ", ispričala je.

Dodala je da nikome ne treba biti izgovor to što "nema" slobodnog vremena.

"Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proljeće i ljeto praktikujem i brzi hod u prirodi", kazala je.