Moda i ljepota
92

Ajdin Sefer učestvuje u prestižnom fitness takmičenju Beachbody’s Next Super Trainer

Piše: M. N.
Mostarac Ajdin Sefer koji živi i radi u Los Angelesu kao model, a postao je poznat širom svijeta nakon što je snimio spot sa Lady Gagom za pjesmu "G.U.Y.", učestvovat će u reality showu Beachbody Super Trainer u SAD-u.

Od stotine prijavljenih američkih trenera samo 20 ih je izabrano, a među njima je i naš Ajdin. Ovi fitness eksperti odselit će se iz svojih domova u Hot House i živjeti danima bez svoje porodice i prijatelja.

Svi će živjeti zajedno i takmičiti s u raznim izazovima kako bi osvojili titulu Beachbody super Trainer. Tokom putovanja morat će kreirati vlastite 20-minutne vježbe koje će pokazivati drugima, a savjete će dobijati od najvećih imena fitnessa.

Beachbody brend je poznat u SAD-u i njegovi članovi su poznata imena poput Tonyja Hortona, Autumn Calabrese te Sagija Kaleva.

Od njih 20 samo će jedan biti pobjednik i imati čast da postane dio Beachbody tima gdje će razviti svoj fitness program i zaraditi milione dolara. Pobjednika bira isključivo publika koja će njihov život i rad pratiti putem malih ekrana.

"Rodom sam iz BiH. Odrastao sam u ratu. Nikada niste znali da li ćete se probuditi, vrisci, pucnjave, ranjavanja... Mislim da mi je sve to pomoglo da budem ono što jesam danas. Ja sam tip osobe koja, kada postavi sebi cilj, to i ostvari. Ništa me ne može zaustaviti", kazao je Sefer.

Reality show počinje 8. augusta.