Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, nesavršenih? Ona Lindsey Kevitch građena k'o hala od cigle, mene leđa zabole kad vidim kolike airbagove ima... Neka ovih mašala žena, dosta je dominacije mršavica kojima se na rebra može kupus narendati...
Ovo su pravi komadi. No plastik fantastik.
žali se penzioner doktoru,kaže on njemu doktore svi moji vršnjaci pričaju da imaju redovan sex pa,pričaj i ti ko ti brani... btw cure su suuupeeer!!! :)))
Prelijepe, zgodne, atraktivne žene. Za razliku od naših kokoški što su se okupile na free sample parfemu što se dijelio u Domu armije.
Prave zene, jos ako cjepaju pivu iz flase... a sudeci po stomacicima vjerovatno da da, jer se vize zraka unosi u stomak tom prilikom...
Budimo realni, mnogi od nas smo ovdje zbog sise
obje ....
Pita frajer curu: - Da li bi ti nosila čarape kad ne bi imala stopala? - Ne bih - odgovori ona - Pa zašto onda nosiš grudnjak?
E ovo su mace 😍😍😍😍
Ma to je to! Dosta više pero lahke kategorije...
Nikad fazon nije bio u razornoj moći, već u borbenoj gotovosti
i strategiji...........
i pristupu :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (51)