Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alo dj, da imam komplex ne bi mi neke od ostalih djevojaka bile odlicne za misice, prema tome ne seri.. postoji par djevojaka za koje sam \"navijala\" da pobijede, ovu malu nisam ni primjetila kako treba.. bezlicna osoba.. uostalom sta, komplex je imati misljenje o necemu?? jadan li si ;)
Hehhe ma niste vi ljubomorne na prosjecnu zensku a vamo se tatrane zavlaci ako je ovo prosjek onda su druge lesevi ocam dobro mache strahota @zarai lamija respect i kapa dole za nekompleks ostale pljuc
mala je beton ne kakite
sasvim prosjecna cura, definitivno, po mom misljenju, ne za misice.. i ovo nije nikakva niti ljubomora niti ne znam ti ni ja sta jer meni ni iz dzepa ni u dzep, samo sam realna ;)
Snezana je bila od pocetka moj favorit, prelijepa je! Srecno na predstojecem izboru Snezana, ti ces nam za razliu od prethodnih kandidatkinja sigurno osvjetlati obraz!
zivota ti glupaco zara de zacepi kompleksasice mora da licis na ovu ofajlu pa ti krivo sto je ljudima ruzna i ako cijenis njene takozvane kvalitete sa sramnih 16 djecijih godina slobodno sebi prosviraj mozak jer si jedno zaista bezvrijedno bice!
http://sarajevo-x.tk/
prvo:koristis moj nickname, jer nemas postovanja prema vlastitom identitetu. drugo:toliko sam samosvjesna da sebi mogu da dozvolim izbor stila,nacina,boje,tona svoje pisane rijeci, a k tomu jos ne mislim da je freestyle iliti streetstyle nesto sto treba biti cenzurirano i samo po sebi neadekvatno. trece:termine biram po moralnom, obrazovnom statusu objekta kojem ce isti biti upuceni, a s obzirom da si se ti iskazao kao covjek koji se mrcvari u sicusnom kjubiklu anonimnosti i degradacije svega sto je drugacije, moj vokabular je opravdano \"zargoniran\". cetvrto:moda nije jednosmjerna ulica, nego treba biti posmatrana kao mozaik ralicitih stilova, trendova i na kraju modnih dodataka u koje se svrstava i ta sporna \"masna\". Masna u biti nije izvor tvog nezadovoljstva, u pitanju su kompleksnije stvari.
Kompletna licnost! Haljina i tange sa masnom, pretpostavljam da imas i masnicu na cipelicama + tasni ... a slag na tortu je tvoja ljubaznost i izuzetno profinjen rijecnik ... divota! Seljanka od glave do pete.
Na lijepoj zeni sve lijepo stoji. Bitno je da nam je miss prvi put ok, cak da nastupi u vatrogasnoj opremi nasa Snezana ce biti zapazena. Haljina je neobicna, ali efektna.
Volio bi vidjeti ove komentatore,mora da su svi remek djelo prirode i misteri i misice na n-tu
to @zara samo pucaj hehehe ;) super je Sneska ;)
@zara haj bolidu deformisani razligu da ti ne bi opalila tachinu po toj kockastoj tikvi :D ps.imam masnu na tangama je li i to demode? ccc koji tupaci ybt!
ti rece da ce mi se samo \'kasti\' .. kad vidi, stvarno mi se rece ... da sam u pravu, ljepsih djevojaka na svakom koraku :) yes yes zara, u Rogatici je ova haljina plafon ... imas i ti \'vaku, sa mas\'njom?
ljubomornici! cura je lijepa, zgodna, ambiciozna i to treba da budu kvaliteti, a ne istorija i porijeklo njenog imena itd. zao mi vas!!! a vi pacenice koje osporavate Snezanine vrijednosti stanite pred ogledalo i sve ce vam se samo kasti, rugobe! ovako lijepoj mladoj dami vi pronalazite mane zalijepljene za tastaturu... btw.-haljina je fenomenalna. divna kao i ovogodisnja predstavnica BiH!