Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenska sjedi sa starijimlikom u bmw x6.kaze on njoj moram ti nesto priznati, ja imam zenu i troje djece..kaze ona,uh prepade me ja mislila nije tvoj bmw :)
Nisu ni svjesne koje je zadovoljstvo zaraditi i svoje trositi. Nema veceg zadovoljstva. Ove mi nisu nikako jasne, ali valjda ne razmisljamo svi isto. Zar vrijedi svoj ponos pod noge da bacas.
potpisujem od rijec do rijec
@smiling Al zato ni ti ne znas kako je dobro tuđe pare trošiti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Znaci to dodje nesto poput prostitucije ali one luksuzne. Studentici trebaju pare a bogatunu treba romansa i oni se nadju na internetu.
Skinuo sam aplikaciju i radi
Kako su samo jadni i zbunjeni i jedni i drugi. Nije vazno ono sto imas nego ono sto jesi i ono sto postajes. Siromastvo i bijeda mogu tijelo da pogube ali ne mogu dusu da pogube. I jedni i drugi se prodaju zaboravljajuci da iskrena ljubav medju ljudima nema cijene.
...ahihihihihi...ašćare im je omiljeni stih "ima muža injžinjera pred kojim je karijera" :)))
Imal koja da ima devize, pa da lolu izvuce iz krize :-)..
Skupa skolarina.ispade ako zelis postati doktorica treba se nadudlat dedinih kita.kud ovaj svijet ide?
Imal koja nane za papire, da joj odmah zapjevam najljepsu haljinu veceras obuci i moj prsten stavi nek blista na ruucciiiiiiii ojha
Mozeli kakva babica proc Ili negledas na nacijonalnost !!!
Ovo je uvjek bilo u oglasima, sada samo još isprogramirali aplikaciju
Sex. Ma jok, hoću samo da me narod vidi s njom. Ja budalaštine.
Ima li kakva aplikacija da nadjem bogatu djevojku?
sve do jednom...dok ne bude ko u Tarantinovom Hostelu...
cure cure..........pa idite radite .......zaradite svoj dinar.........da znate koliko je to lijepo.....imati svoje novce........
I ovako je novac njihov, cim zavrse s poslom kod dedice...i to bruto, nit' poreza, nit' doprinosa... :)
@Fant0m nije to to.........ne mogu da razumijem da nemaju ama bas nikakve druge ambicije vec nekome "ukrasti" novac.......a i muskarci....kako sebi mogu to da dozvole.........odvratno, jednostavno odvratno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mmmm studentice :D