Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nestvarno lijepe fotografije *_*
klix dezurni komenatori na aparatima. mnogi ovo nikad uzivo nece dozivjeti al zato znaju sve o svemu. imas jedan zivot i spiskas ga na sranje.
Što je nas zaobišla , zar nismo mi centar svijeta?
i niko ne bulji u mobitel, i ne hvata pokemone
Toliko su "necivilizovani" i "nekulturni" u nasim ocima, a ovi ljudi zive ljepse nego svi mi kvazi civilozovani. Djaba roboti, auta i bakraci kad smo stoka i zivimo od bola drugih.
Zaista prelijepe fotografije koje u čovjeku probude strast za putovanjima i posjeti nekim dalekim i egzotičnim svjetovima.... a onda se uštinem i vratim u stvarnost...Jah..