Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"So if you're black or brown, you can make money in America, you can get rich in America … but whatever you decide to do, it better be positive, 'cause if one person is harmed, you will be destroyed. You see Oprah, she just be giving away money. She's doing that to keep the Feds off her back." - Chris Rock
hehehe, vrh ^^ steta sto vise od pola kliksera (ukljucujuci ove "novinare") ne razumije engleski
Ne mogu da shvatim mentalni sklop ljudi koji osuđuju ovog momka. S jedne strane je ovo jedan divan i nesebičan gest, ali s one druge nažalost jedan od primjera istinskog truda pravih muslimana da svoju religiju prikažu onakvom kakvom je oni shvataju, a ne kako je mediji plasiraju posljednjih mjeseci.
bas slatko
ovaj me podsjeti na lijepe fine Bošnjake podrinja što su vako isto se dodvoravali srbima prije rata. Al zato sad mi i 20 godina nakon agresije tragamo za njihovim kostima..... respekt prema svakome al "vama vaša a nama naša vjera"
To samo u Londonu ima i nigdje više.