Zanimljivi snimci
7

Upoznajte Penny, nedoljivog psa koji vlasnicima "upada u kadar" na božićnoj fotografiji

A. B.
Nekoliko pokušaja da se napravi božićna fotografija, Foto: Bored Panda
Nekoliko pokušaja da se napravi božićna fotografija, Foto: Bored Panda
"Upasti nekome u kadar" prilikom fotografisanja ili kako se to popularno zove photobomb, uvijek priušti jednu dozu zabave. Na takve poteze se odlučio i jedan pas koji je svojim vlasnicima božićnu fotografiju "ukrasio" svojim iznenadnim pojavljivanjem.

Njegova pojava usred fotografisanja svaki put izazove pažnju i smijeh njegovih članova porodice što daje dodatnu čar fotografijama zbog čega su postale viralne na društvenim mrežama.

Riječ je o lovačkom psu Penny iz Massachusettsa koju su njeni vlasnici udomili u svoju sedmočlanu porodicu.

"Udomili smo Penny iz skloništa ua životinje u aprilu prošle godine, nekoliko mjeseci nakon što je naš pas terijer preminuo od starosti. Penny je pronađena u kutiji pored kontejnera za smeće u Georgiji sa još 11 štenaca i prevezeni su u Masachusetts kako bi im pronašli dom. Odmah sam osjetila povezanost s Penny i znala sam da mora biti naša i ubrzo je postala član naše porodice", objasila je vlasnica Deanna Greenstein.

Kako je ispričala, Penny je svojim dolaskom donijela zabavu u dom, a s obzirom na to da je postala sastavni dio porodice bilo je i prirodno da se ona uključi na porodične fotografije među kojima su najčešće one sa Božića.

Međutim, tada su se stvari "izmakle kontroli" pa je tako Penny u svaki pokušaj fotografisanja nastojala unijeti malo akcije i upasti nesmotrenu u kadar.

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, Penny je "isključena" sa te božićne fotografije i na njoj je trebalo biti samo petero Deannaine djece.

Međutim, ni to nije pošlo za rukom pa je tako Penny svaki pokušaj fotografije "photobombardovala", a Deanna kaže da je to bilo zato jer se vjerovatno osjetila uvrijeđenom što je izostavljena sa fotografije zbog čega je bila nemirna.

Te fotografije Deanna je podijelila na društvenim mrežama, nije nijednu izostavila, a svaka od njih je izazvala mnogo smijeha i veliki broj zanimljivih komentara, piše Bored Panda.