Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna su ona djeca koja odrastaju pored džukele u stanu. Pas je rasadnik bakterija, buha, dlaka i smrada. Nije rijetkost da osakati djete ujedom. To je najgora navika koju uvozimo sa zapada, mada tamo postoji mnogo boljih navika.
E kad bi ljudi bili kao cuke ovaj svijet bi bio savrsen.
Ja se večeras vraćam iz kupovine i vidim pred zgradom velikog bijelog cuku, mršav sva mu se rebra vide. Zovnem ga i izvadim kilo mesa što sam kupio i dam mu da pojede. Hlapi on meso ko da danima nije jeo i naiđoše neka djeca na biciklima i gledaju kako ga hranim i kaže jedan mali: kako ste gospodine?
@billy the pljuc Svaka ti cast! Isto bih to uradio.
Djeca u odrastanju sa djecom potpuno razvijaju sve emocije...što je i potrebno jednom ljudskom biću na početku njegove spoznaje svijeta! Sa kućnim ljubimcem to nije moguće!!!
Sčenad mi ne trebaju u dvoristu a kamoli u kuči..
@Roke sipu tuki
Ako zanemarimo život u smradu i alergije na dlaku sve je pozitivno
Njemački ovčar je najbolji pas
Malinoa ili belgijski je bolji