Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo je ovo ono sto nam treba...da mozemo sto vise trositi na taj svecani dan, a onda poslije (kada sve to prodje jelte) vracati kredite i s nostalgijom pravdati sve to sebi zureci u fotke sa velikog dana...koja glupost...Umjesto ovog kapitalistickog sranja, budite originalni...upotrijebite svoju mastu, a ne neku sablonsku mastu nekih tamo nazovi kreatora.
odlicno! jedva cekam!
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova.Prikaži?
Kemal je vrh...
Je l\' jos neko primijecuje da ova gospodja u beige sakou ima velike sise i da je to je to dodatni poticaj za parenja i vjencavanja?
Kemale,suti!
ja volim vjencanja i meni je ovo super
uff, kakav težak dan, kako glupe teme....