Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kom Poredis felge sa datumom rodjenja? Molim za aplauz posvecen tvom mozgicu
Kako ćeš znati veličinu grudnjaka, kad sve nose one PushUp-e ne znaš nijednoj kolike su. A ja da stavim bananu u gaće, rekle bi da sam kreten.
Neko kupi pogrešan poklon, a neko ništa.
Sto su se ove bosanke promangupisale al neka nije nicija do zore...
E vala, ne znam ni ja svoj broj grudnjaka kad je kod svakog grudnjaka drugačije. Što je kod jednog 75, kod drugog 85 i slično.
Jadan je covjek koi razmislj kao ovaj GLFACE , znas imamo mi dusu , nije svakoj stalo do tog tvog smokija pa da izgubi pamet..obostrana paznja ima mnogo vise vrijednosti ...postovanje recimo ako si cuo za to...
@POLA I SVI OSTALI, nije mi bila namjera komentarisati nesto protiv zena. naravno lijepo je znati sve te datume i ostalo. Ja npr ne zaboravljam to. Samo sam htio malo odvratiti paznju od nacionalizma i retardiranih dodik-lagumdzija komentara. evo uspio sam :) a sada laku noc vam zelim :)
@NN moze,mmm dobro bi mi sjelo :))) @uzgred obustavi, nadam se da cete mi isporuciti sve sto trazim, bez obzira na cekanje ;)))
Ha ha ha ha ha ha :D)))
@kom I deset u pola sa više luka? :D
@kom Trenutno nemamo 3 porschea 911 na stanju. Da obustavimo isporuku?
@kom ...mislim da si ipak shvatio suštinu :)
@commi Ma kakva sad odbrana ha ha ha Kada ne možeš učiniti ništa digni noge i uživaj :D
veyron nije moj fazon,a ni dacia :PPP vise bih 3 porschea 911, 2 nissana skylinea i ako moze 1 camaro ss :)))
covjek vas ostavi dva dana i odmah pocnete naprdjivati
@@pola ...sve zavisi kakve voliš da \"lete\" na tebe :)...inteligentne ili \'nako malo glupkaste :)...ako imaš iskustva trebao bi znati da je kvalitet daleko iznad kvantiteta...da ti pojasnim tebi razumljivim riječnikom : bi li volio više 50 dacia logan ili 1 bugatti veyrona ? :)
vjeruj mi mozgic ili ne, one lete na muskarce ko muhe bez glave, a kad na jednog zgodnog i lijepog muskarca poleti odjednom njih 5-6 boli njega briga za imena,datume i budalastine. A to sto ti imas mozčinu ko lubenicu,to nista ne mijenja. cinjenica je da ce one i dalje ici ko muhe bez glave za muskarcima... mozgic ili ne,tako je to,tvoj KOM :))