Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci jos koju godinu pa ce hanuma trazit a ja necu dati 😂
..boli te glava 😂😂😂😂😂
@BiHer netačno !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
idu komentari klixovih sexualnih experata :-)
Ukljucujuci naravno evu
nece biti napeto
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naravno da uzivaju.. ne treba za to nikakva studija ni nista.... jer s godinama zele puno vise stvari da probaju.. vide .. iskuse.. i u svemu tome nadju uzitak... :-)))
nema pomoci vjeruj...
Kaže mi prijateljica da najviše mrzi nekakve što glume da su poštene.. A inaće lom lomova,struja vatra,grmi gori..Yebem ti disfukciju, od komšije naravno hehehe
Javlja Independent!!!
Sličnost između žena i tena je ta da su starke najbolje!!!
Mene više zanima sa medicinske strane da li kod nas u BiH postoji neka posebna vrsta migrene ili nekog drugog oblika glavobolje. Uzrok znam (:"Hoćemo li ?", "Joj baš me SAD zaboli glava"), ali ne znam ima li lijeka?
Imal ko mladicu od africke sljjive.... Navalila baba na djeda da se seksa al kod djeda neide pa neide.Kaze baba idi bolan u apoteku pa kupi viagru,toliki svijet kupuje nema te sta bit sramota..I oso djed u apoteku i kaze apotekarki sta mu treba a ona merdevine jer je bilo na gornjoj polici.Kako se popela.na njoj suknja kraca i djed ima sta ividjet.Cuna odmah gore.Kaze djed sidji mala ne treba nista nije do mene do babe je....
Stara koka dobra juha vazda bilo
Uzivaju jer ga rijede imaju niti ih traze toliko. Dok mladje imaju i skim i kad i kako hoce a one jadnice sve sretne ako im se smiluje kakav.
hahaha ne mogu da vjerujem kakav clanak
moja ce onda morat napunit 90 da bi uzivala
ma jel ...navlaće nas na NANE. Vlaška hila!
Dolazi muz kuci i kaze zeni sa vrata: • Kupio sam ti kafetin! • A šta će mi, ne boli me glava!? • Tu sam te čekao, SKIDAJ SE!
Vidis dobra fora mogo sam to oprobat
Ko bi ženi udovoljio ? Panično se boje malog miša, a nimalo velike xxxurčine. Da pače !
Laz i propaganda. Zenama se sugerise da ne radjaju djecu i da ne zasnivaju familije nego da zive za 'karijeru'. Kao, ima vremena za porodicu i djecu i seks kada joj je 50 godina. Ova propaganda se perfidno vrsi na mnoge nacine i ovo je samo jedan primjer te propagande.
Ima smisla