Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene su danas, uz određen broj izuzetaka, daleko gore od muškaraca.
Pitali jednu babu: -baba jesi li ti davala kad si bila mlada? a baba ce na to: -jesam sinko,sad mi zao sto nisam i nudila.
@@sena cuj podvalila mu imala menzes pa kakav je on j...c pa nezna kad je zena nevina a kakva je kad je provaljena.Haha ja carice...
cuj one dobiju specijalnu etiketu, ne budi lud. Mozda ima etiketu u mahali ili nekom selu. Rava ode i uda se u drugom mjestu, ili jos bolje, ozeni se za nekog dijasporca iz svedske. Posto nisi shvatio da ti prevedem, je.be se citav zivot skim zeli i opet se uda za nekog morona koji ce je cuvat ko malo vode na dlanu jer se dobro je.be. Ja znam jednu ravu iz Hrasnice sto se udala za sandzakliju, ugl prvi sex su imali dok je onda imala menstruaciju i slagala mu da je djevicaa heej! Mislim, ne tripuj se frajeru, muskarci su namazani ali su zene prelakirane...
Sve su zene kur­ve, sta drugo reci? Taj dupli standard postiji sa genetski opravdanim razlogom, ne tjesite se da smo mi isti kao vi. Samo ste za je­bat\' dobre.
Svako vara i prebacuje odgovornost na drugoga.
Zato ja dajem pi.cke i ljevo i desno
sto se neko naj....ebo u moje ime :)
Nisu sve žene iste. Samo su neke iste a neke su i gore.
Koja šovinističko-feministička deklaracija, za istu situaciju za muškarca se kaže da \"hrani svoj ego\", dok za ženu se kaže da \"podižu svoje samopouzdanje\".
Pa tako nekako,ipak je gramatika jedna od mnogih stvari bez koje bi ljudi mogli opstati..
Hvala za pravopisnu gresku. Meni to u mom svakodnevnom zivotu nije toliko bitno ,jos manje potrebno.
Takve zene su puno glu.plje od muskih.Muskarac moze spavati sa milion zena i opet ozeniti neku postenu,sto zapravo i rade 95% muskaraca,dok zene mogu isto tako spavati sa milion muskaraca,ali one dobiju \"specijalnu etiketu\" zbog koje ce se veoma tesko udati.
\"Imaj te\" se pise sastavljeno,eo ovako:\"imajte\"*-tako.
@Posmatrac kom. ti je na pravom mjestu. P.S. Za pojedince koji se pokusavaju kititi tudjim perjem, imaj te u vidu da to perje brzo opada.
nije točno da su žene sklonije varanju od muški,svaki muškrac bi muhu u letu j . . o a kad se ženi oni bi htjeli da nitko nije tako,kad se ožene sa svakom će biti bez obzira kakva je,dok žene ako uopće to rade one gledaju da bude zgodniji ,ljepši od onoga što ga ima uz sebe.;):) žene su puno bolje od muških :):):).
noje točno da su žene sklonije varanju od muški,svaki muškrac bi muhu u letu j . . o a kad se ženi oni bi htjeli da nitko nije tako,kad se ožene sa svakom će biti bez obzira kakva je,dok žene ako uopće to rade one gledaju da bude zgodniji ,ljepši od onoga što ga ima uz sebe.;):)