Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene potroše 6,5 dana godišnje na kritikovanje muževa To je vremenski period od dva i pol sata pridikovanja sedmično, 11 sati mjesečno ili pet i po dana godišnje.
jack trt i ostali isto misljenici slabi su vam argumenti.Ima ona stara koja kaze \"VELIK K...R.A.C JE SLABA UTJEHA U SIROMASNOJ FAMILIJI\". Znaci samo lova zensku gubicu zatvara....
haha mislim da su ovi sa \"dobrim prangijama\" kako su navikali svoje musko obiljezje najveci papucari , jer im zene cim zucnu, bude po zeninom, ono kako kazu njegova je zadanj \"da, draga\" hihihi ;-) ko o cemu...znate vec ;-)
A nekad i bez razloga...sta ces, to joj je u krvi
Nazalost istina...mene moja stalno grdi...nekad s razlogom, nekad s pola razloga...al jebi ga....volim je pa sta...Ucinit cu sve za nju, pa i poslusati je :D
ja potrosim 27 dana godisnje na kritiziranje muza, hahahhaa sje***** im statistiku
moja potrosi sest mjeseci na kokodakanje. svaki put kad pocne, ja zbrisem iz kuce.
@Whatever RECI TO SREBRENIČANIMA I SVIM OSTALIMA KOJI VIŠE NEMAJU PORODICU...
Kao alfe muzjak, koji je probao svasta u zivotu, vjerujem da su rezultati istrazivanja tacni. Ne bro e zene dzaba, njima je ugradjen predosjecaj za ispravne stvari. Ovim putem pozdravljam sve pametne zene jer ste vi stub naseg drustva. Vi nas odrzavate normalnim, udaljenim od politike, ovih \"cudnih zbivanja\" koje svakodenvno pratimo. Sve se bazira na itelektu, samo slabici kazu: moja \"prangija\" je svejtski prvak ili neko slicno sranje. Citam ove komentare svaki dan, bez obzira na temu, uvijek se primitivci vracau na nacionalizam, kitu i ostala sranja. Ljudi, svaki dan je toliko dragocijen da ga treba prozivjeti na najbolji nacin. Nase zene i nase porodice su nase najvece vrijednosti.
jack 100% si u pravu kad je dobra prangija nema te sto se protivi
to mozda kod papucara. dobra chuna zatvara sva usta.