Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nece voljeti siromasne i neuspjesne
OVO OTKRIĆE JE NA RAZINI IZMJENIČNE STRUJE ILI DIESEL MOTORA!!!!! EUREKA
Nakon objave ovog teksta , zamijećena je neobično velika gužva u bankama diljem BiH.Posebno velika potražnja bila je na teritoriju male bosnice .
I??Sta je tu nejasno??Pa normalno da tezimo da bude uspjesan i bogat ako je moguce.Svaka ce slagati koja kaze suprotno.
dame evo ja nejmam ni para ni kuće, imam volova ćeram ih od bistrika do doli na ilidžu, u formi sam mogu durati po čitavu noć fin sam u duši do bola, urban sam puno slušam od muzike one republiK i sinana sakića i još čer sušam
Hahahahahahahahaha,\'\'\'Žene najviše vole bogate i uspješne muškarce\'\'\', dobro ste skontali :)) XDDDDDDDDD .... A ist otako momci vole bogate i uspjesne djevojke, ocit primjer sam ja ...pozzzz
da mi je znatri na kojim \"zenama\" rade ove testove.
hahahahahahahha, ok -istina: zene vole muskarce s parama, ali odmah sljedeci clanak je \" muskarci gledaju zenske grudi\" ----znaci kvit smo: ti mi gledaj u sike a poslije mi plati cevape (i burek, ako hoces da sam malo \"veca\" i da me Liscine gacice upnu - one sto si mi kupio jucer ) :)))))
Zanimljivije bi bilo ispitat koliko je muskarcima satalo da imaju uspjesnu i obrazovanu zenu. Ja mislim da se to dosta promijenilo u zadnjih 50 godina. Ja nikad nebi ozenio neku koja ce sjediti kuci i kuhat a imat samo osnovnu skolu zavrsenu.
logicno, od ljubavi se ne zivi
zavisi koje zene...nisu sve zene kurave
znaci mene naslov da tjera priznale ili ne ???? mene je zapao umjeren muskarac - i ne zalim se , niti patim za bogatasima , jer su takvi najnesretniji !!! a isto tako , i ja radim , ne moram se oslanjati na novac mog muza !!! zato svoja istrazivanja mozete nabiti sebi u guzicu !
No shit Sherlok? Pa naravno da je tako, bilo prije, sada je i bice u buducnosti. Koliko para toliko muzike, samo ima ovo \"ogledalo\" i drugu stranu, a to je i da ima koliko hoces muskaraca koji traze isto to ili u najmanju ruku \"dobru podlogu\".
Naravno - lakše je živjeti od tuđeg rada, nego od svojeg.
zene najvise vole muskarce koji im poklanjaju paznju sve drugo je upitno i varira ali ovo je konstanta kod svake zene
pa to je općepoznata pojava , pogledajte samo koliko je lijepih žena udato za ove što rade u bh telecomu(velika plata,stan i sve ostalo) ali one se ipak više vole trati sa strane sa onim tko je zgodan i šta imaju oni od toga,vodaju za ručicu ,kupuju joj auto , garderobu a drugi joj zabija
a jel to samo u SAD .u ili je i u Americi