Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Women haters-i , sta ima? :D
ma vala nije mane ni muskima...ccccc.....
zene je tesko procitati, ali presmjesno izvarati!
Komplikuju ako je tip slabog samopouzdanja. Pravi tajming i prava atmosvera uz dobar humor i adekvatan \"alat\" i nema komplikacije. Jos ako natempiramo taj prvi sex sastanak kada je prisutna ovulacija! Pa u pozadini muzika od ne vise 120 bita u minuti i ojhaaaa! Expirience bato,roka mandoljina...
Da zene je tesko procitati i Kolumbo je otkrio Ameriku trebali bi i to objaviti jel\' nismo znali. Ja sam zena i zene su komplikovane bas, tako ih Bog stvorio...ne pitajte zasto.
@debele amerikanke pa sto ti onda ne pokusas da budes dopisnik?? najlakse je kritikovati i sjediti na guzovima.!!
i oni rade studiju da bi opravdali nesto sto cijela planeta zna
I to je u vecini slucajeva tacno.
a nema nista gore kad glume nedostizne, a onda kad ih neces vise, idu drugaricama da tuguju i placu. :)))))
\"Žene je zaista teško pročitati\" mozda zato sto ni one same veze nemaju sta misle?