250 eura za nepristojno ponašanje
195
Za dobacivanje ženama muškarci u Belgiji će plaćati kaznu
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite to kod nas... bosancima ni kazne ne bi nista znacile, oni bi i dalje dobacivali, svirali, zvizdali... ponasali se prostacki... cast pojedincima, ali velika vecina je nekulturna i bezobrazna.
Al\' zato silovanje se ne kaznjava... fuuuuuu
Ne bi tebi smetalo da je i tebi koji dobacio...
Sta imam dobacivat nek ona dobacuje meni :)
@moonligh: nek se zene postuju u Saudiji i Iranu...vama je zapad kao dekadentan i grijesan a odsjekli bi desnu ruku da tamo zivite.
...dobar potez protiv \"verbalnih zavodnika\" (seljačina sa dna kace)...
ma super. pičkokracija.
Tuzno je sto drzava mora obavljati posao roditelja i odgajati one koji bi vec odavno trebali bit odgojeni.
Iskompleksirani jadni opanku, iskipam se i na tebe i na 44 kretena koji su ti kliknuli lajk
zenin grijeh je ako se skine polugola i hoda ulicama. izaziva. pa takvim se i dobacuje, a one su se naravno tako obukle jer to i zele da izazivaju muskarce. ne trebaju se za to zaliti. nije dzaba zenama obaveza da se pokriju i da ih na takve nacine ne gledaju drugi muskarci.
Zapadnjačke žene su inače pogIupe. Misle da imaju neka prava, da ih se poštuje, a u suštini same sebe objektizuju i srozavaju na najniži mogući nivo, smatrajući to nekakvim napretkom i civilizacijskim dostignućima.
ja sam kupila suzavac i majke mi moje sprejat cu kog god stignem. ja imam pravo da obucem sto hocu. da ne pricamo o tome da nije bitno kako se obuces uvijek je isto sr//anje sa strane muskaraca. pusite svi. slobodno dobacujte pa da vidimo pi..cke jedne pede//erske (svi muskarci). nemate kluture nista sve seljaci
neko ga nikad neće dobiti hihihi
Muskarci se klebere svacemu ,naidje zenska jbt ne svidjamu se izlaju se na nju ko idioti..sve kaznjavat
@sarajlijica kako znas da su zene ispod? ja jednoj vidio noge dlakavije od mojih, a ostalo nisam ni gledao. strah me.
ma to je burka i sramota kako se ponasaju! hej mala imal halala? a jos gore kad se mala odmota...sad mi je jasno sto se tusiraju tim teskim parfemima...
ova se kazna za bosne ubila, i ne bi mi drazeg posla bilo nego to naplacivat r.e.t.a.r.d.i.r.a.n.i.m krmadima t.j bosanskim glavonjama