Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najcesce se poserem na istrazivanja, jer stvar je vrlo jednostavna, ako si sa govnetom ne pomaze ni ta godina razlike...
Odveo sam je pred maticara, ni on je nece!
ako živite nevjenčani nećete se nikada razvesti...
NIĐE VEZE !!!
Do 8 godina razilka u godinama sve preko je opasno
Djevojke javite se 😀
sto keljaju ovi americki roboti, ja sa svojom bio u dva dana pa se sjebasmo
ma nije to bas tako vvazno je koliko se volite ipostujete jedno drugo
Ja sam bio sa 5 djevojaka svojih godina i svaka me ostavila ..
trebo si ih bolje raporedit... hajd prve dvije i mogu biti zadovoljne ali ostaletri su mogle samo gledati...
Plici dzep u 90% slucajeva dovodi do raskida veze, onako odokativno.
Nakon 10 godina frajer skonto Neznaš kuhat, neznaš se pucat što da te dzaba hranim za facebook
Nista ne kontam. Glupa istrazivanja. Koliko su osoba ispitali? 3000 hiljade ! A koliko je milijardi stanovnika na nasoj planeti!!!
klixu ovo je iz 2014... što nas bombarduješ glupim i starim člancima ? nije valjda zbog klik(s)ova ?
Pokusavam da skontam ovo. Kaze 95 posto vise sanse...od 100 posto jel? Ili ovo 59 posto manje sanse za razvod ako imamo dijete, a nismo se nasli pred oltarom. Kako se razvest ako nisi ozenjen jos? Malo su mi sve ove cifre diskutabilne.
tako ispade... 95 od 100 se razvode... ali jedini način da se dešifruje šta je autor mislio, je da se nađe originalni članak na engelskom... i evo ga: http://nypost.com/2014/11/11/the-bigger-the-age-gap-the-shorter-the-marriage/
Prvi!