Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Mustafa, kao da nema negdje bliže, ode ti u Mexiko, ali eto sretno ti od mene.
Ma zna deda, iako je on vjerovatno mislio tako jer se prije pješke išlo na sjela i sl.
Happy end za Elizu i Mustafu :). Sa srecom neka vam je!
inache, kod nas bi bilo pitanje; a shta kad dijete dobiju? oche li prihvatiti islam ili krishchanstvo? "neche dijete znati ni ko je, ni shta je...." - e, jesmo i mi debili, chime se opterechujemo vijekovima...
ja ne kontam hronologiju radnje; valjda je prvo izashao iz aviona na aerodrom, i onda je na aerodromu trebao da udje u mexiko, tj. da predje granicu. Na aerodromu se naravno susreo i sa policijom... tako da mi nije jasno kako se svadjao sa policijom u avionu? I kao pilot nije htio da poleti dok svadja ne prestane? Znachi, Kurt se vratio u avion i tek onda skonto da oce da ga vrate u Tursku ili shta? ma, libo me tuki....
vala isti su,kad bi neko reko da su na slici meksikanac i turkinja, ili oboje meksikanci ili turci...svaka verzija vizualno shtima !
nemaju ovlike nosine u mexiku...
Sapunica se zove"s'jaši kurt-a da uzjaše murta"
koji je počeo da se glasno svađa sa policijom u avionu, a pilot je kazao da neće poletjeti dok svađa ne prestane.
Sad kad naprave kamaru Turmeksa ;)
Turci osvajaju svijet brez oruzja...sretno Mustafi, samo da mu na put nestane kakva Kartela.
uskoro ocekujemo novu tursku seriju sa ovim scenarijem , naravno dok se premijerno zavrse ezeli , asy , ulfet , ifet , suljo almighty .
Dajem im 3.mj. plafon. ...
A.boga vam. Kako su komunicirali 4 mj preko interneta. Na kojem jeziku. Ovo i jeste uspjelo sto se.nisu razumjeli ;) jadna.im.majka sad kad se pocnu kontat :)....... Ispravljam onaj gornji kom. dakle 2.mj plafon..
Pa na engleskom, živ bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Divna prica ;)
Ja sam ovako ukinuo entitetske granice 1996-e.
...konačno saznasmo đe nam nestade onaj naš @turčin...pa, na hajr bilo klixadžijo :)
E fakat, ima li njega, barem pod nekim aliasom :)
...eto ga na sliki, kakav alias :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)