Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PARE,PARE I OPET PARE ........
Koja glupost.Da ovo istina imao bi dosadnu vezu.Totalno smo razliciti i 10 godina smo zajedno. Jebo ove savjete
a sta kaze dama?:))
To da kad kazem istinu opali mi samar.Pita me kako mi ovo stoji ja kazem pa de obuci onu crnu majcu i na kraju ja sam takav nakav.A kad joj samo kazem ma odlicno sve prođe glat... A sta ce reci zene imaju superiorniju ulogu u vezi a u mom slucaju nekad i pametniju...
Varaju one koje nemaju mozga.
“Zene vole pobjednike: zato i dopustaju da ih osvoje.” Najbitnije je da su obadvoje iskreni, a sve ostalo dodje samo po sebi.
Ma ne lazite, zene od muskaraca zele samo jednu "stvar" :)))
golfa dvicu
Muskarci ne mrze zene onoliko koliko vicu na njih,niti zene vole muskarce onoliko koliko ih moraju trpiti.:)
iskrenost,iskrenost i iskrenost,samo te tri stvari;))))
Da je žena dobra i Bog bi je im'o
sve se svodi na tozla i body a trece zna se rundana :)
zaboravite sve ovo i obucite odijela xD
Zene vole dominantne muskarce, a ne picckaste da se tako izrazim, ono kao na filmovima sav on fin, tih, pun ljubavi.... takve one ili odbace ili prevare. Ona voli musko da vidi u tebi u punom smislu rijeci, da vladas situacijom i budes ponosan i povremeno hladan.
U kom smislu povremeno hladan ?
U smislu da ne vidi kako si odlijepio za njom, kako ludis. Tad steknu utisak kako si zagarantovano njihov i onda se ne trude previse oko tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)