Povoljan period
31

Tri horoskopska znaka čiji će se ljubavni život poboljšati ovog februara

N. O.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Za tri horoskopska znaka ovaj februar, počev s današnjim datumom (6.02.) je sve što je bilo potrebno kada je u pitanju "slaganje" svega u ljubavnim životima.

Tranzit Mjeseca u harmoniji sa Saturnom blizance, djevice i strijelce dovodi u dobru formu pokazujući da su stvari na koje trebaju da se koncentrišu: stabilnost, pravila, praktičnost, disciplina i fokus, navodi YourTango.com.

Blizanci

Uvijek ste bili veoma progresivan mislilac, ali to se nije uvijek poklapalo sa vašim stvarnim planom akcije. Shvatit ćete da je vrijeme da se sve odvija tokom tranzita Mjeseca i Saturna 6. februara. Niste u toj fazi u kojoj sve izgleda dobro, a i vi i partner prepoznajete da je došlo vrijeme da poradite na vašem odnosu kako bi se sve posložilo.

Djevica

Tajming ne može biti bolji, a vidjet ćete da ne samo da ste fizički spremni za sve što vam se nađe na putu, već ćete primijetiti da imate podršku partnera koji vas voli. To znači da se vi i oni možda zajedno prijavljujete za članstvo u teretani ili nadogradnju načina života koja poboljšava vaše zdravlje i dobrobit.

Podržava vas tranzit Mjesec-Saturn, koji vam pokazuje da je to sada ili nikad i da vam se "sada" čini kao povoljna opcija za poboljšanje vašeg zdravlja. Znate da ste jedini koji može ostvariti ovaj san, a uz pomoć i vjeru vašeg partnera u njihovo putovanje, ideja da to učinite zajedno zvuči kao istinski ljubavno iskustvo.

Strijelac

Vaš poziv za buđenje stiže 6. februara, tokom tranzita Mjeseca sa Saturnom. Ono što vas vraća u stvarnost je da ćete tokom ovog vremena vidjeti da je način na koji ste razmišljali o određenim stvarima kao što je ljubav, na primjer, spreman za promjenu, i po prvi put želite da idete tim tokom.

Šta je to ljubav, i kako možete da je unesete više u svoj život? Ovo će biti pitanje dana, a vi ćete se jako zabaviti pokušavajući pronaći odgovor. Osjećate da, tokom Mjesečeve veze sa Saturnom, želite da ispitate sve puteve za koje ste se zatvorili.