Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema intimnijih trenutaka od onih kada su zajedno dvoje zaljubljenih i fotograf sa Canon aparatom velicine teleskopa i omanjim reflektorom. To je prava ljubav.
U autu sam. Sunday shopping :-) Nista novo. Zima, snijeg. Idem i ja kuci da se dosadjujem u toplom.
Kako bi idiot bez testosterona, karaktera, muda, stava i bilo čega što odlikuje muškarca znao šta je ljubav i odnos prema ženi, kad si ti ženama uvijek bio "najbolja prijateljica". Ti si greška prirode, ne znaš ko je gori, ti ili vlado. Dobro on je klasični slatkoriječivi krvatić to je njihova odlika, ljigavo i niz dlaku ali ti.....kao da si s drugog svijeta. Žalim ljude koji zavise od tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
:))))) Kako će uhvatiti nešto iza zatvorenih vrata. Morala je ući kroz vrata da bi uhvatila. Morala je ući u nećiju spavaću sobu.
sto ne dodje u bosnu da biljezi intimne trenutke...to bi se ibretila cijela evropa
ovo su sve plaćeni modeli, pogledajte kako izgledaju, bez kilograma viška, baš bi našli slučajno sve takve parove...osim ove trudnice ona je narcosidna pa se skinula gola i slika-.
trudnica samo čeka da bude gola, sad pokazuje trbuh, prije poroda sigurno golo slikanje, kao da ima za uspomenu, kad rodi onda će pokazivati grudi i slikati se jer doji...drugima su oni platili, ova je sigurno njima d je slikaju haha.
HAHA tek ugleda ona noseca sa onim blećak sigurno ga privarilo a možda i nije njegovo ko ce ti ga znat ja bi da sam najegovom mjestu a fala bogu nisam oma iso da radim onaj papa test
I ovaj klix počeo sa golotinjom kao što to već odavno rade na 24sata.rs
o shut the f.. up!
Mene moja kad ljubi sav mi šlajm pojede!
Ljubav..se ne može glumiti..pozirati...mada su slike lijepe...:))
...to ti pričam... ;-))
slažeš se...da su slikane a da oni toga nisu svjesni...to bi bile prave...ovako...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iza zatvorenih vrata na livadi,na balkonu??
nekaki chalard
otvaram link, ocekujem neku akciju kad ono nista .. klix opet podbacio al eto, ipak respekt za mladu damu :$