Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se nemam cega odreci.
Dobro je to, svi veliki naucnici su izbjegavali seks, nisu htjeli da trose energiju uzalud, 'vako k'o ni mi, preci je Klix od jebacine
Klix je samo prva stanica! polako, ali sigurno idemo prema nekom naucnom otkricu. bar znamo da smo filozofiju usavrsili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ćemu ta vijest? Pa zar svaka budala ima svoj kutak u medijima , a sirotinja mora plačati članak
Mah ko te tjero' da citas vijest, trebao si ko ja otvoriti clanak samo sliku da pogledas... SISA JE BOLI GLAVAAAAA!!!!!!!
yebala te sirotinja, ne plaćaš koliko bi trebao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Mille grazie ragazzi ! Moja bosanski ne dobra ali hvala puno svima poslije svjetsko prvenstvo snima film o bosanci sa tri kurve iz argentina nigerija i iran !
Ljevanka mislim da ces shvatiti, ne igraju Zmajevi svaki dan svjetsko.
Rocco Siffredi The Anal Pro
U pravu je. I ja sam u celibatu. Prije utakmice sam rekao zeni: Hajde me izmuzi.. to nasa lozinka hajde da se oprashujemo.
Mnoge su podlaktice doživjele preporod zahvaljujući njemu...
Ja isto tako!
Baci sisu da se igramo, igramoo... :D
A sta kaze gospodja Ranka Misic predsjednik sindikata jeli i ovo po kolektivnom ugovoru
Strpit ćemo se mi. nije nikakav problem!
ja se odričem apstinencije, odlučio sam da guzim tokom svjetskog
A,sta kaze na sve ovo efendija Ceric
Sad je u kampanji, moze se naci izgovor i za ovo...
Najjaci mi je onaj pornic gdje je mladu hrvaticu pocetnicu zestoko ubio tukijem :D
ja imam gumenu lutku i ja cu je se odreci dok traje svjetsko prvenstvo
... hoces moci izdrzati citav mjesec Rocco, mada mozda Italijani se oproste ranije pa mozes na posao :)