Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi ti gay, ti si obična pederčina ;)
Sha me boli briga. Ruka ionako samo radi xD
A u Svedsku se ye*u najvise......ma ne gledaju tko je i sta je, samo naka je rupa:-)
Život je najopasnija bolest koja se širi spolnim odnosom i uvijek završava smrću oboljelog...
\"Međutim, švedski naučnici, koji su i pronašli novu bolest u Japanu, se boje da je ova gonoreja mutirala i razvila otpornost prema dosadašnjem tretmanu.\" Da je nisu mozda oni \"razvili\" u laboratoriji kako bi lansirali neki novi lijek??!!
U naslovu stoji: \"Nova seksualna bolest\". ???????????????????????????????? Zar nije spolna bolest???
Taman tako i treba, samo vi propagirajte p.derluk i seks svakog sa svakim,morala ni trunke.Da Bog da svi takvi pocrkali od jos gorih bolesti.
prenosil se i na ruku?
P E D E R E NA VJEŠALA !!!
što se mene tice ne trebaju vse pravit sve te silne olesti u laboratorijam mogu sex onako i policijski zabraniti kad ti se niti jeb.em niti me je.bu :-))) svejedno mi onda
lolz crkoh cuj brzo se siri a zabiljezen samo jedan slucaj??? fakat ne mores ostat kolko je brza
je li za supergonoreju treba superje.ba.nje sa superribom ili ?
Nije to nova seksualno prenosiva bolest nego je soj gonoreje poznat odavno koji je otporan na vecinu antibiotika nesto slicno kao popularna MRSA, izaziva gonoreju ali to nije nova bolest, ...
\"Brzo se širi... za sada zabilježen samo jedan slučaj! \" - Kakvi budalaši pa niste u stanju prepisati tekst!
Woohoo, na*ebali su sad Ameri kad ih Japanke podju trijebiti lol
Kondom glavu čuva!