Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da ne treba dozvolit, kad tad ce usvojit dijete i kako ces ocekivat da ce to dijete biti normalno i prihvaceno u drustvu... strogo protiv te bolesti, jer to je zaista BOLEST
A Bgti. šta su bolji ovi što 300KM prihoda imaju a naštancaju sedmoro djece? Jel to uredu? Kako takva djeca mogu bit normalna? Ako su oni normalni biće i dijete normalno, nema veze što su pederi, i ako je dijete dovoljno umno zrelo razumjet će. Ništa ta djeca nisu bolja ili gora od ostale. Sve zavisi od osobe koja ga odgaja.
@Lovac u žitu Niko nije ni spomenuo te prvonavedene...a bi l' ti volio da umjesto majke i oca imas oca i oca, to ni blizu normalnog nije, ili si ustvari ti derpe pa to podrzavas?
Od danas volim Kinu. Made in China!!!
bolje da dozvole ove brake, i onda dozvole i hetero parovima vise djece. i svi sretni
Je*em li im mater onu pedersku poremecenu, ono bi da se zeni, je*o mu Hitler majku
Pa zar im nije dovoljn o što su kinezi, pa sad još i gejevi. O Alahu dragi kompikovanog li svijeta.
Ja bih im otok poklonio al da se svi presele tamo pa nek se yebu do mile volje naravno bez onih sranja o usvajanju djece.
Konzervativci kao i mi. Sta ima veze bitno je da je covjek. Poznajem nekolicinu njih i uopste nisu losi ljudi cak i puno bolji od ovih maco tipova od kojoh nemozes zivjeti a IQ 0
sto se moraju vjencati ni ni normalni parovi se sve manje vjencavaju
Napusim vam se ja svima ku*ca
@hvac Komentar ti je toliko pederski da je postao smiješan :D
Utikač ide u utičnicu. Utikač i utikač i utičnica u utičnica ne iduuuu. Viši referent iz Feromontinga.
Bi ce,bi ce mrtvih.
Brak je za budale, šta znači papir kad je razvoda sve više! A svoju borbu mogu okačiti mačku o rep jer u Kini nema šale sa državom.
Ljubav je....
Ljubav je prolazna, sex je uživanje koje kratko traje! To ti je život. 😂😂
začarani kruggg , svako bira svoju flašu,svako plati svoj duug
cuj pristalice najavile borbu s cime pa sa torbicama zna se
Tako i treba, a ne ko u zapadnim zemljama gdje sam vidjao multi brakove, 2 lika i 3 zene, svako svakog prca i slicno. Sva ziva bica na zemlji zive da bi iza njih ostao neki njihov potomak. Ovakve retarde treba objesit... Nije bitno to sto on ne voli zene, izoliraj ga od muskaraca, dovedi mu neke dobre ribe, nek ga diraju nek ga maze, promjenit ce misljenje u sekundi...
Vidim imam dislajkova na ovo, znaci ima dosta pedera na klixu. Svaka vam cast, mozete ga i podudlat.
Vidimo gdje su te Zapadne slobodarske države, a gdje je Kina i ostale koje se protive ljudskoj prirodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)