Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obiosao sam cijelu bivsu Jugu i mogu reci da su Sarajke najgore jer su to djevojke koje ne znaju ni dje su posle ni dje su dosle, a da ne pominjem koliko su nafurane
Pokaži malo para, provozaj je, nahrani hamburgerom i radi šta ti je volja, sve je to maska Sarajevo je grad mita korupcije i ku.rv.al.uka :)))
Nase zene imaju veoma dobru tehniku zavodjenja kad se treba isprazniti novcanik od doticne muske osobe
@ZENA uloga muskarca je da ti *ebe mamicu
\"Šta se desi kada žena preuzme ulogu muškarca i počne zavoditi?\" Narastu joj brkovi?
Za muskarce nije dobro da nevini ulaze u brak trebaju se malo štelit prije braka....
Ajmo malo relanosti, zensko sam i jos uvijek sam nevina i kanim to ostat do braka. 80% muskaraca sa kojima sam ili bila u vezi ili trebala bit, sam izgubila upravo zbog sexa- jer sam rekla da to necu. Svi ovdje mlatite pricu kako samo k.u.r.v.e. hodaju Bosnom, a kad vam se pojavi jedna ovakva necete je, prema tome tisina :D
Zensko sam i na strani sam muskaraca, jer i kad hoce samo jedno onda to jasno stave do znanja, ne foliraju i ne mlate praznu slamu! Ali, opet ne treba ni sve cure u isti koš strpati... Sponzoruse su dio nase svakodnevnice, lako ih je uociti i laze ko god kaze da se \"kasnije ispostavilo da hoce samo lovu\". Zato, oni koji su s njima dobro znaju u sta \"investiraju\". Uglavnom su to k.u.r.o.nj.e. bez m.u.d.a, ali sa debelim novcanikom!
Im looking for wet pussy :D
I vi mislite samo Sarajke nafurane pa koliko je seljancura i dosli u SA ne zaboravite. One Gorazdanke su nafurane do bola takodjer.
Ja ne znam kako je voljeti i biti voljen ? U dugoj sam vezi i samo sam tom muskarcu dala jer ga iskreno volim ;) a prije njega sam bila ta \"nafurana\" po vasem jer sam bila iskrena djevojka koja nije flertovala s svakim tipom koji joj pridje , ako mi se ne svidjas , reci cu ti i gotovo i nisam nafurana zbog tog. A te sto gledaju samo auto itd , to se zove SPONZORUSA ;)
Hajde sta kukate sarajlije , dodju vam one iz Cazina , Kljuca tacnije iz Krajine ko fol studentice i daju vam pi*ke i to dzaba ;)
Joj sve glume finjaka kako u Sa...tako i u Visokom, primjer jedan samo ilzazio sa djevojkom sve lijepo fino prica aman zaman...plahotica cura..kad sreca prijatelj je zna od ranije i kaze da je bila sa njim samo kad je trebalo za provoda, i kao vise ona nije takva...aaaaaa nidje veze...sve fine dok su sa tobom...vratis je kuci dodje drugi i karindja :) toliko o njihovoj finoci...pu puuu IZGLEDA DA NEMA NORMALNE DJEVOJKE VRIJEDNE TRUDA, ZALAGANJA I SVEGA OSTALOG !!!! Volio bih da ima jos ponegdje neka slobodna :)))
Slazem se...nigdje nisam upoznala nafuranije djevojke...a i podlije... i na kraju ipak svaka pokaze svoje pravo lice..prodaju se za pice i dobro auto..
Generalno, video je takakv kao da ga je radio neki derpe. Situacija u kojoj koka startuje frajera u vecini slucajeva se zavrsi zigovanjem. Jedino lood muskarac, ili onaj koji preferira p.e.d.e.r.l.u.k bi odbio zensku.
Za mene je ovo vise nego grozno, u vecini slucajeva se stidim sto sam zena..ne shvatam taj ovdasnji zenski um-ako ga uopce imaju !!! tako je tesko biti i ostati normalan, nemoral je toliko uzeo maha da se nekad cini da se stapaju normalni ljudi, tonu, nestaju - ali ih jos ima vjerujem. pozz
Za mene je ovo vise nego grozno, u vecini slucajeva se stidim sto sam zena..ne shvatam taj ovdasnji zenski um-ako ga uopce imaju !!! tako je tesko biti i ostati normalan, nemoral je toliko uzeo maha da se nekad cini da se stapaju normalni ljudi, tonu, nestaju - ali ih jos ima vjerujem. pozz