Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam djevica imam 45 godina i U nizu neuspjesnih, kracih veza, nisam htjela da \"to uradim\" sa svakim,iako sam mogla mnogo puta. Kada sam izgubila zadnju nadu da cu upoznati finog momka, koji voli fine djevojke, u moj zivot je dosao on - zgodan, uspjesan intelektualac, koji me jos uvijek obara s nogu svojim salama, paznjom njeznoscu... i kojem je bilo drago sto nisam neka koja je spavala sa pola Sarajeva..i da dugu pricu skratim,,kad sam se po.h.ebala sa svojim cojkom zivota koji je takodje djevac. tek sam se onda razocarala u seks kad sam vidjela da mu moja p..zda vise nista neznaci jer je ocito kolko sam opsesivna svojom nevinom pic...kom da sam se na kraju sama sebi zgadila a da nepricam tek njemu. Onda sam sklopila svoje ne..hebane noge i odlucila da budem djevica iznova do kraja mog zivota cekakat cu onog pravog, i opet kad budem izgubila posljednju nadu da ce naic neki hajvan da me zeni kao \'djevu\' ..itd itd ja LUJKE boze moj
nidje veze...
Ja sam Djevica...Imam 24 godine...i niko me ne zeni !(lijepa sam) :)
joj citam ove komentare i neznam koji je gori od goreg,sve dno dna,..kao prvo muskarcima nije bitno sta ce i kako ce bitno je da je zensko i da imaju ono sto pozele,a to je sex,naravno to je u periodu kad su oni macho likovi kad cure padaju na koljena zbog njih i kad dokazuju jaranu kako su oni jadnici ustvari macho tipovi,..a kad dodje vakat da se zene onda aman zaman daj curu koju niko nije bukvalno ni pogledao a kamol nedaj Boze dirao-takvi mi se iskreno gade,jer nakon prozivljenog onda traze postenu i smatram da su jadni jer cistu dusu vezu za prljavu,..a sa druge strane nase je drustvo uzelo sve ono najgluplje od zapada,sto nismo uzeli disciplinu,zakone koji vode napredku,posvetili se razvoju nauke teknike i slicno,uzeli smo blud,razvrat,kocku,alkohol pice i naravno ako djevojka ili momak nisu u fazonu zapada tad su zaostali i odbaceni od drustva,a jestel se ikad zapitali sta je to tzv.Evropa i tzv zapad???Pozz svima
a i tebi djete. i pamet u glavu, ocigledno znas malo u muskima. taj ce ti sarati i dalje.
A ja, citajuci tvoje komentare, sam sretna sto sam losere poput tebe (koji mi nisu bili ni do koljena fizicki, ni intelektualno) ostavila u \"proslom zivotu\" i bila ostavljena od strane takvih! ;-) Ima ona stara narodna: \"O ukusima ne valja raspravljati.\" Ugodan ostatak dana zelim... :-)
ja od finih i postenih bjezim! sta cemi gabori, ima ih na svakom koraku.
Kao sto sam vec rekla, imala sam vise puta ponuda za sex (barem 10-ak), pa po tome je vjerovatno lako zakljuciti da sam neki bogalj kojeg ne bi niko ..b.., da prostis! :-) On izgleda vise nego solidno, da ne kazem dobro. Jok, on nije bio djevac, vec je ..b.. sta je mogao! Stavise, poslije toga su ga znale proganjati... ali eto, na kraju ce mene ozeniti! ;-) Sorry, moram raditi, stoga je ova diskusija za mene zavrsena, a tebi puno srece u potrazi za nekom finom i postenom, ako si bas musko... ;-)
ne trebas se ti meni ispovjedati, ja znam da nisi nesto, ali priznaj sebi. jel i on bio djevac ;-) ? ako je - BJEZI OD TOGA. TAJ CE TE VARATI KAD VIDI PI.CKU. ako nije - zar nije malo nepravedno da ti cekas a on se izzivio? javi nam se za 5-6 godina, da vidimo IDILU ;-)))
Da, da, istina je dragi moj... racunala sam na to da ce biti negativnih komentara. :-) No, ko si ti u mom zivotu da ti se ja ispovijedam kako izgledam?! Smijesan si! :-)
ako je istina to sto pises, bas bi volio vidjeti na sta licite vas dvoje. nemoj se ljutiti, ali pogledaj istini u oci sama za sebe, bez obzira sta ces tu naskrabati...
Ah, zaboravila sam jos reci da sam sa svojim dragim izgubila nevinost i mogu vam reci da je bilo vrijedno cekanja svih ovih godina... :-)
Evo jedne djevice koja je to ostala do svoje 30-te godine! :-) U nizu neuspjesnih, kracih veza, nisam htjela da \"to uradim\" sa svakim, iako sam mogla mnogo puta. Kada sam izgubila zadnju nadu da cu upoznati finog momka, koji voli fine djevojke, u moj zivot je dosao on - zgodan, uspjesan intelektualac, koji me jos uvijek obara s nogu svojim salama, paznjom njeznoscu... i kojem je bilo drago sto nisam neka koja je spavala sa pola Sarajeva. Vjencanje je iduce godine, ako Bog da! ;-)
hahaha dobro rece neko, hoce djevicu da mogu kao biti prvi, pa da stalno govore kako je to sve sto se moze, kako im je najbolji, najduzi, najdeblji, da su orgazam za zene izmislili i da to ne postoji hahahaha zelje su jedno, mogucnosti drugo ;-)
meni pise na ovom magazinu da od 25 muskaraca na zapadu... 14 zeli djevicu a 11 nezna ili nije im vazno... od kad to znaci da muskarci zele iskusnu u sexu zenu? kako je moguce da sa-x clanak laze?