Nedavno istraživanje
0
Šta muškarce 'izluđuje'
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 od 7... pa i nije lose.. :) izludicu svog muza, lol :) Fale mi rodine noge, malesna sam hahaha
uhhh ja volim kad je frckava,pa zamahne dugom kosom,pa joj sve pada po grudima :-) ahhhhh jos plavusa...
ma ser.u ovdje,muskarca pic.ka izludjuje (normalnog muskarca)
Vise vole brinete, i tamne oci . . . vidi se da se ispitivanje vrsilo u Indiji :)
ispravka: P umesto B Pazljivije Brzo sam kuckao :)
\"je pokazala da su brinete cak pouzdanije, te bazljivije od blondi\" Daj stvarno, nemojte da vas uvek ucimo kako trebate prevoditi. Ima pravo Dante, napisite plavuse i smedje. Ko vam dade posao nepismenima, pitam se.
daj ba ne se.ri vise neg sto mozes da pojedes. Kao prvo, sto se tice tog DEEP THROAT, ne visim ja po erotskim stranicama ko ti do 5 ujutru. Kao drugo, vise muskaraca voli obrijane nego dlakave, tako da se manjina ne spominje i ne pravi se pametan, jer ispadas jos gluplji neg sto jesi. Ako cemo nekakve manjine spominjati, onda (seljak jedan) mozemo spominjati i one muskarce koji vole: ispod 14 godina da su zenske, da uzmu zilet i rezu ga, da mu noge lizu........... Nidje veze, on voli dlakave i ja pogrijesio...ccc...
Ama koga briga sta ti hoces? Uhvati sebi zlatnu ribicu. Takvi kao ti su najgori - izmisljaju nesto a najveci krkani bez mozga i kulture.
Ovo je reprezenatitvno za Indijce i Indiju i njihovu kulturu. U Indiji naravno nema ni plavusa ni plavih ociju. I Indijke se kod sminkanja koncentrisu na oci da ih izraze, sto nije bas i tako u drugim kulturama. Barem ne te kolicine kajala. Onda, crvena boja ima posebno znacenje u indijskoj kulturi - npr. kod njih se zene vjencaju u crvenom. Dakle, ovo nema nikakve veze sa muskarcima i zenama u Bosni ili negdje drugo. Gluposti. Ovo nije ni malo reprezentativno. Uglavnom se ne bunim oko vijesti ili informacija koje stavljate na ovu stranicu, ali ovo je stvarno glupo i totalno irrelevantno.
Glupo je izraz \"plavusa\" kao da je osoba plava. Turci kazu \"sari sac\" zuta kosa. Mozda je bolje upotrijebiti strani izraz kao blondinka kao sto su to rusi preveli, bionda je italijanski. U mom kraju se kaze \"bjela\" sa kratkim a na kraju. Sad koje mi se cure svidju. Istina je da volim kovrdzvu kosu, plave ili zelene oci, zelene su ekstra,kosa plava ili smedja. Ne volim crnu uopce. Manje cure su ljepse nego one koje su visoke i dominiraju svojom pojavom. Debelim ne, mrsavije su bolje. I one koje paze na cistocu tijela kao i cistocu u kuci. Takodjer zena koja zna kuhati. To je moja perfektna zena.
Ko kaze da vole kad su obrijane - dobro pazduh i noge - al ja pricam o onim dole. Ja fakat ne volim kad vidim totalno obrijanu trebu, ne izgleda zenstveno a kad pocinju dlacice da rastu, one bobuljice i ostrina - fujjj. Vise volim da treba ima dlake dole, naravno lijepo odrzane a ne amazonska suma. I da znas, ne zove se \'deep throw\' nego \'deep throat\' - ako vec pametujes, makar tacno napisi. Pozdrav
dakle sve...
ma rupa ko rupa
e cuj muskarci ne mogu odoljeti zenam koje osim ljepote posjeduju i inteligencije....... jok eto....mi volimo glupe djevojke.......e gluposti majko mila....ccc
Nemam puno zelja samo nek je zensko