Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja povučem jednu bijelu i ne svađam se sa svojom dragom, odlične sam volje i krešemo se non stop.
System je prije svega engleska rijec koja je pozajmljena kao i milion drugih. A da nije turskih i persijskih izvedenica, mozesli predpostaviti kako bi srpski jezik izgledao i kako bi se sporazumjevali. Ne malti.
Sažetak članka : ˝Ko se zajedno drogira ne svadja se !˝...
Samo joj kazesh mrs u cosak, no coment...!
super :) hvala ti sto si to nesto vase podijelila sa nama , iako je fkt nezanimljivo. hahaha
Nisam uopste svadjalica, ali volim da kazem ono sto mislim . On obicno ne reaguje zato sto ima neke svoje musice koje ja tolerisem .
Ostavi kuju, zamijeni ruku!
moja draga prdi dok se krešemo!
vratniĆki \"who wants to be a millionaire\", posljednje pitanje: \"je li oksitocin halal?\"
Treba sa ovim napumpat naše političare.Valjda bi se onda uspjeli nešto dogovorit!
Zenu kada safata PMS nema tog spreja koji ce da je smiri dok ona svoje ne izbifla i ne istrese iz sebe. Posle doza placa da se to sve zataska, doza smjeha i sve iznova opet za mjesec dana.
Hepeeek
Ne kaže se sistema nego sustava...sistem je na srpskom a sustav je na hrvatskom jeziku...odlučite se više čas pišete na hrvatskom riječi,čas na srpskom...ah pa da. vi pišete na hrvatsko-srpskom jer svog jezika nemate...sorry do mene je, ja sam kriva
Nama nije bio potreban sprej , a svađali smo se i previše. Ali kad nam se usne dotaknu e onda sve postaje druga dimenzija, strast na vrhuncu . Steta sto je sve nestalo ..
Muskarcima zaista treba \'medicinski poticaj\' da bi ukljucili mozak i malo razmislili za promjenu!!!