Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje snimke pravi cuko nego ovi zaposleni snimatelji na klixu.
Pesonjica.
Pas je covjekov najbolji prijatelj, pa je l to bio mu kum? :D
Okruzenje bas super izgleda. Vjerujem da je sve onako kako su zeljeli, jednostavno i slatko. Njima nek je sa srecom, a pas moze u snimatelje. hahaha :-)
Pas insistirao na tome da snima citavo vjencanje?
...šta reć. pasji život :))
Pretjeraju zapadnjaci uvijek bar za nijansu, ali opet necu reci da je pateticno, sve sto mirise na ljubav nije pateticno. Jest nama koji gledamo, a ljudi koji to dozivljavaju jednostavno uzivaju. DaBogda nam svima govorili da smo pateticni :))))
...pamtljiv monolog doktora, iz filma "mandolina kapetana korelija". na tu temu. mudrost scenariste kroz vrhunsku interpretaciju džona harta.
Baltazare, napisi komentar i reci sta imas, sta osjecas, a nemoj se kaciti na tudje misljenje. Plus, nisi skontao sta govorim, govorim sto i ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)