Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni da ovo uradiš prozvali bi te zadnjim papkom ..
Papucarom hahahahaha. Papuca jedno 47. Sta papak zna sta je prava ljubavi hahaa :D
Divno, konačno da se i nađe neko normalan ko poštuje prave ideale ljubavi. I ja sam te sreće da sam i dalje sa svojom prvom pravom ljubavi. :D
ona dograbila flasu, on noz........ da se sve dobro zavrsi amin :)
eh kako sam ja dobio plesku samo sto sam iz sda i sto sam njoj pricao i sranjima
I zamisli ona kaže "Ne", koji bi to problem bio...
Doslo vrijeme da i mehmed kaze: awwwwwww
Super ste, sretno vam.
Vidi mu face, ko da ga je mama mumi udarila tavom :O
ja ne znam da je to uopste moguce..od 5. razeda biti u vezi..kada ti je emocionalna inteligencija na nuli...prije bih rekla da je ovo prava sreca...postedjeni su itekakvih sra..
Sretnici..
ja ne volim fleke po haljinama pa zato gutam...
posteno :)
Ako su se od petog razreda svaki dan bubali,znaci to je hiljade i hiljade bubanja... Sve sam ja to sracunao,ja to volim racunat =)
Kimi od kje si ti pocela? :P
Ma vala kako je ona njega zagrlila na slici,ja mislim da su to perverzije bile od petog razreda.. Vidi Amp-a iskoristi svaku situaciju da se raspituje oko djevojaka :P haha
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Hajd nek je bericetno. Kako nas narod kaze za vjencanje, svi se vesele a jedan .ebe.
Haha =)
Ako je ovo istina, svaka cast... u danasnjem vremenu, gdje je sistem vrijednosti poremecen, gdje se sve gleda kroz novac i neki interes, gdje su ljudi isfrustrirani i bijesnii! ovo je rijetkost cuti i vidjeti!
Sad fino napravite 2-3 kopije sebe.. spremite ih da oni ucine isto i nazad u zemlju :/