Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo vas sex, svaki cas idem u vc piskit imam uvecanu prostatu, nemam zuba, smrdi mi iz usta, ako hocu sex moram stavit onaj vep aparat ma huzas zivi a vi mi pricate o sexu, nego ljudi kad ce penzija, imam 290 KM jedva cekam, hebo sex, ko je od njega vidio vajde... :(
kod nas ima penzionera od 20 godina pa mi ništa nije začudo
kakve su penzije ni ne preostaje im nista drugo nego da se je.bu
onda su penzioneri u BiH najsretniji na svijetu,m njih naime svaki dan neko makar jednom poiebe.
Sex cini sretnim u bilo kojim godinama. Sto vise to bolje. Minimalno jednom dnevno....
JEDAN STARI VIC: Ćumuraju baba i deda po stare dane, i onda kaže baba njemu: \"ja bih mogla raširiti noge. A bil ti šta mogao ?\" Deda na to odgovori: \"Pa mogu i ja raširiti noge, ali ne znam ko će nas j.e.b.a.t.i\"
eh sad, koliko se vodi ljubav u kasnim gdinama to nam trebaju odgovoriti ovi iznad 65 godina. ja sam jos mlada A zasto se stide govoriti o toj temi, ni to ne znam! Mozda zato sto su nepodni, pa je samim tim i nepotreba za sexom normalna. I ako eto ako su se voljela i uzivali u madim danima zasto ne i nastaviti.
penzioneri u bih i pretjeruju s seksom. drzava ih j e b e svakodnevno.
zar u tim godinama ima razlike između muških i ženskih?
Potpuno se slazem sa clankom.Samo bi imala jednu zamjerku.Ne treba uvijek da bude seks izmedju bracnih partnera da bi imali sretan penzionerski zivot.Ja sam u svom braku uvijek nalazila oduska sa strane,i dan danas nalazim.I to je recept za sretan zivot. Muskarci u ovim godinama samo misle na penziju i kladionicu,a mi zene ipak na nesto drugo.
Odo ga bacit ovaj clanak i komentari su me napili !
Eto, bas je ovim nasim umirovljenicima do seksa.
treba mi savjet i pomoć... nemam nikog u životu, ni majke ni brata, ni sestre ni oca
Je*ao vas sex.. To vam je rjesenje za dobar zivot.. nidje veze..
zasto mene cure neće? patim, tugujem i plačem često zbog toga, ali ni jedna neće...