Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo i najvaznije skinite se s klixa i izadjite van :)
Hahahahahahahaha___________To Gile!!!!!!!!!! PREKUCO
Al ne u nocni klub,niposto:-).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha, jao ovi clanci... pa to se jednostavno desi. a najsladje bude kad se najmanje nadas.
ja uvijek imam zelju da mi se desi ljubav spontano
ja imam zelju da ove godine uzmemo Premier Ligu, a da u grupnoj fazi LP natrpamo dortmund i galatu, poslije cemo ganola
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Davno sam ja izgubila nadu...
samo lagano i bez srkleta , Opušteno Šmekerski iskuliraj holivudski :)))
naravno da je noćni klub za to, nećeš kao neki psiho uletati curi valjda u parku pa da umre od straha...
Pa dobro, to stoji, ali ja ne znam nikoga tko se upoznao u noćnom klubu. Većina se upoznala na faksu, na poslu ili nekom kućnom tulumu preko zajedničkih prijatelja. Pogotovo u današnje doba kad djevojke izađu vani da bi radile selfije u wc-u kluba. :)
ili noćni klub, ili preko prijatelja, faksa, uglavnom ovaj gore primjer samo može prepasti curu, sjedi sama u parku i priđe joj tako neki neznanac, une su crne kronike takvih sluačajeva.
ja ne bih mogla bez vasih savjeta, i love klix :D
ovde ima istine !
faboulos frog
Zanimljivo je ovo pod 5, znaci nema prave djevojke u nocnim klubovima, dajte molim vas moze malo vise ozniljnosti u radu ;)
Po njima ne samo da ih nema, vec ljudi izlaze iskljucivo radi jedne "stvari". Pa onda ide....budite osoba sa kojom bi i sami bili....ali ne dopustite da vas mjenjaju. Vise gluposti na jednom mjestu dugo nisam procitala xD
Pa da ne znaju oni znacenje nocni klubova previse su ograniceni u tom pogledu, bitno je da se clanak neki objavi sve ostalo je sekundarno za njih ;)
Ovo na slici Elizabeta II.
Desilo se .
jesi se to udala
Ljubav je divna stvar.
...znači, kako čisti slučaj natjerat da se povinuje sopstvenim željama? ...sjajno, klixe, nenadmašni ste...evo, moram logiku vodit u hitnu pomoć...
Koja od ovih debeljuca nam dijeli savjete? :D http://www.klix.ba/images/onama/klix-team.jpg
drzava nam u k**cu, izborna godina a oni objavljuju clanak "Sedam savjeta o tome kako upoznati pravu osobu" pa bravo klix.ba umjesto da malo osvjestite narod kako im je lose da bi znali za koga ce glasati na izborima vi mi trazite srodnu dusu kojoj necu moci platiti pice zato sto plate nema
Ja svoju nasao u nocnom klubu. Ali evo odma prekidam vezu, ne mogu protiv klixa.