Na Valentinovo
31

Romantika u Mostaru: Mladić zaprosio djevojku na koncertu Sergeja Ćetkovića

I. S.
Screenshot: Facebook/bljesak.info
Screenshot: Facebook/bljesak.info
Na sinoćnjem koncetu Sergeja Ćetkovića u Mostaru "pala" je prosidba. Djevojka je izašla na pozornicu, a mladić je zapjevao pjesmu "Ljubav", nakon čega je pita želi li se udati za njega.

"Pravi je prsten, vidio sam ga", našalio se Sergej, čiji su zaštitni znak vrlo emotivne ljubavne pjesme. Snimak prosidbe objavo je portal Bljesak.info. Sigurno je da će par ovaj trenutak pamtiti zauvijek.


Inače, Sergej je na ovom koncertu prvi put uživo izveo novu baladu "Na prvi pogled", čiji je spot sniman u veličanstvenoj Toskani.

"Uživao sam radeći na ovoj baladi i vjerujem da će je publika prihvatiti na pravi način, jer ovo jeste moj prepoznatljiv potpis koji poštovatelji moje muzike vole i očekuju. Nadam se da će pjesma 'Na prvi pogled' doprinijeti i mnogim zaljubljivanjima na prvi pogled”, rekao je ranije.

Muzičku karijeru započeo je 1998. godine nastupivši na festivalu Sunčane skale.

"Nikada nisam ni na jednu scenu u svojoj karijeri izašao tek da odradim koncert i odem kući, već uvijek pred ljude dolazim iskreno, bez rezerve i distanciranja. Sarajevska publika to jako cijeni i to se osjeća od prve do posljednje pjesme. Nema foliranja, poze niti fame. Zajedno smo na tim koncertima koji su zaista nezaboravni. Zajedno pjevamo, uživamo, smijemo se, radujemo i grlimo", kazao je nedavno u intervjuu za Klix.ba.